Nyhed

Tidligere Humørekspressen annoncerer første album i nyt navn – hør første single her

Gruppen bag ”Så er der mål” og ”Solhverv” er klar med deres tredje album – det første under deres nye navn Ekspressen

I 2017 gik de fire bandmedlemmer Pharfar, Klumben, Pewer og Chapper sammen om at starte Humørekspressen. I 2021 skiftede de navn til blot Ekspressen for at slippe af med mærkatet som satireband, fortalte de dengang i radioprogrammet Go’ Morgen P3. Nu annoncerer gruppen deres første album i deres nye navn 2300 Paris og slap for et par dage siden den første single ”Fanget i Paris”.

Bandet, der både har deltaget i Dansk Melodi Grand Prix og vundet titlen som Årets Dansktop Gruppe ved Dansktop Prisen i 2019, fik tilført nyt liv i 2020, da Lord Siva udgav en version af bandets nummer ”Solhverv”. I dag kan de således bryste sig af hele 28 millioner afspilninger på tværs af diskografien på Spotify alene.

Ekspressen står sammen med Kandis også bag fodboldsangen ”Så er der mål”, som udkom i 2018, og som fortsat spilles flittigt i forbindelse med landholdskampe og slutrunder. Deres seneste album Til ære for alle (2019) modtog fire ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder.


”Fanget i Paris” er en country-inspireret singleforløber til det kommende album, der er sat til at udkomme den 21. oktober. I en pressemeddelelse lyder det, at singlen undersøger det faktum, at man aldrig er helt alene, når man rejser med sig selv, som det også lyder i sangen. ”Den enlige rejsende har ingen at dele sine oplevelser med, og derfor oplever han alt med dobbelt styrke”, som det også lyder i pressemeddelelsen.

Ekspressen drager også på danmarksturné dette efterår, og du kan se turnéplanen nedenfor:


21.07 Svanekegården, Svaneke
01.09 Kolding Kulturnat, Kolding
12.10 Tobakken, Esbjerg
21.10 Palæen, Rønne
03.11 Walthers Kulturcafe, Skanderborg
04.11 Elværket, Holbæk
10.11 Hotel, Cecil, Kbh
17.11 Dexter, Odense
18.11 Studenterhuset, Ålborg

 

ANNONCE