Nyhed

NORSK STJERNESTØV: Marcus og Martinus kommer til Danmark

I 2017 spillede de dengang blot 15-årige tvillinger i Royal Arena. Næste år vender de tilbage til Danmark

Selvom de norske tvillinger Marcus & Martinus blot er 21 år gamle, har de allerede kunne fejre 10års jubilæum som turnerende artister.

I 2012 sprang de ud som sangere til det såkaldte Melodi Grand Prix Junior i Norge. Derefter gik det stærk for den unge popduo, som blandt andet toppede den norske hitliste med deres platinsælgende debutalbum Hei. Deres fire singler ”Elektrisk”, ”Girls”, ”Light Up” samt ”Heartbeat” har alle opnået platin og multi-platin, de har udsolgt arenaer over hele Skandinavien – inklusive en koncert i Royal Arena i 2017, som modtog fem stjerner af GAFFAs anmelder Rasmus Heide.

”Skal man vurdere aftenens koncert i Royal Arena med Norges tvillingesvar på Justin Bieber alene på den musikalske del, så lander vi omkring de fire stjerner. Sangene er iørefaldende, bandet er kompetent, og de to gutter i front – 15-årige Marcus og hans tvillingebror Martinus – kan faktisk både synge og charme og tale pænt til deres publikum. Men GAFFA har også medbragt en junioranmelder på 7 år, der for nylig har tillagt sig Marcus & Martinus-frisure og kalder sig fan. Han forlader Royal Arena med næsten seks stjerner i lommen til Marcus & Martinus,” hed det blandt andet i anmeldelsen.


Nu annoncerer Marcus & Martinus, at de er klar til at indtage Skandinavien igen med deres nye turné We Are Not The Same Tour pt. 1. Turnéen bringer dem i den forbindelse også til Danmark den 26. januar 2024 med en koncert i Falkoner Salen i København.

Om den kommende turné fortæller tvillingerne i en pressemeddelelse.

”Vi er så glade for endelig at kunne tage på turné! Det bliver en episk aften, hvor vi både kommer til at optræde med ny musik og gamle hits! Vi glæder os så meget til at skulle se jer alle sammen igen – vi har savnet jer så meget og håber vi ses derude.”


Marcus & Martinus var senest albumaktuelle i 2018, da de udgav pladen Moments. Albummet modtog tre stjerner af GAFFAs Sara Elisabeth Nedergaard, som mente, at børn skal huske at være børn og synge mindre om kærlighed.

”De helt store sejl er da også sat ind for at fremme Marcus & Martinus’ karriere: Dette tredje album er blevet produceret af folk bag hits for stjerner som Bieber, Lady Gaga og One Direction. Det er derfor 10 enormt velproducerede numre, vi får præsenteret på Moments. Og det er fint og sødt og dansabelt og enormt ensformigt,” lød konklusionen.

Billetsalget til koncerten i 2024 starter denne fredag den 27. oktober klokken 10 via United Tickets


Varm op til billetsalget med Marcus & Martinus’ seneste single

Hviiin!!! Norsk hoppepopfest indfriede de indviedes forventninger


ANNONCE