Juli måned festivaler

Her kan du se (næsten) alle festivaler der er i juli måned. Udforsk de bedste musikfestivaler og deres koncertprogrammer her. Og til vores GAFFA+ medlemmer er der flere rabatter at fange - så husk at meld dig til og ha' en fed festival sommer sammen med GAFFA!

NIBE Festival

3. - 6. juli

Skalskoven danner endnu engang ramme om Nordjyllands største musikfestival, der igen i år kan prale af store, internationale stjerner på programmet. Der er som altid et stort fokus på en afslappet stemning, nærhed og intimitet på festivalen, og de små 9.000 gæster kan se frem til koncerter med blandt andre One Republic, Zara Larsson, Lukas Graham og Saveus. Skalskoven og det omgivende terræn giver gæsterne en af Danmarks klart smukkeste festivaler og er et besøg værd for alle musikelskere.

Nibe festivals hjemmeside

Copenhagen Jazzfestival

5. - 14. juli

Små og større steder inde og ude lægger scener til de hundredvis af koncerter, der løber hen over en god uge, når København hylder jazzmusikken i alle dens afskygninger med et imponerende udvalg af kunstnere fra ind- og udland. Der er masser af store oplevelser både gratis og til ganske velvoksne billetpriser – og alt derimellem.

Copenhagen Jazzfestivals hjemmeside

Vig Festival

10. - 13. juli

Vig Festival er Vestsjællands Paris. Der er romantik, livsnydelse og god stemning ud over hele byen, når festivalen for hele familien løber af stablen. På Vig Festival er der plads til alle, og en hurtig granskning af programmet byder på masser af aktiviteter for både børn og voksne. Vig Festival er vokset og vokset de seneste 20 år og åbner i år dørene for omkring 13.000 gæster, der i tre dage fester og danser med en række af tidens store hitmagere. The Minds of 99 og Lukas Graham møder op for at skabe fællessang, og Hedegaard stikker forbi med sit lydsystem for at sætte gang i en fest, der er Miami værdig.

Vig Festivals hjemmeside

Aarhus Jazz Festival

13. - 20. juli

Spillesteder, værtshuse, torve og caféer lægger scener til de hundredvis af koncerter, der løber hen over en uge, når Aarhus i en hel uge hylder jazzmusikken. Og det er ikke kun store, danske kunstnere, der lægger vejen forbi, men også udenlandske mestre er på besøg i byen og indtager scenerne. Jazzens enorme mangfoldighed kan opleves overalt i byen, der syder og bobler af musik under hele festivalen, og musikken har det med at gå langt ud over jazzens grænser.

Aarhus Jazz Festivals hjemmeside

Samsø Festival

RABAT med GAFFA+

17. - 20. juli

Der er hyggeligt på Samsø Festival. Faktisk så hyggeligt, at festivalen kalder sig Danmarks hyggeligste festival, og da hele festen foregår i Strandskov lige ud til Kattegat, er der rig mulighed for at nyde fire skønne og afslappende dage. På Samsø Festival kan du morgenbade i havet, inden du indtager den hyggelige festivalplads og tager fat på dagens række af koncerter, der forhåbentligt kommer til at foregå i det berømte gode vejr, der traditionelt er under festivalen.

Læs alt om Samsø Festival her på GAFFA

Samsø Festivals HJEMMESIDE

Musik i lejet

18. - 20. juli

Oppe i Nordsjælland er der en helt særlig stemning. På hovedgaden ned mod stranden sidder de lokale på fortovscaféerne og sipper et glas rosé, men Musik i Lejet er ikke en overklassefestival. Her er alle velkomne, og det ses på festivalen, der byder på østers og kaviar side om side med grillpølser og fadøl. Musik i Lejet ligger helt nede ved vandet, og når Kristian Leth og The Blaze indtager festivalens scene, er det med havudsigt. Musik i Lejet byder på en helt særlig stemning, som vi næsten kun kender den fra gamle danske film. Det er nostalgi og dansk idyl mikset med de nyeste skud på stammen.

Musik i lejets hjemmeside

GRØN koncert

18. - 28. juli

Det er, som når cirkus kommer til byen. Otte forskellige byer over hele landet får besøg af Grøn, der vanen tro turnerer med bagagen fuld af store kunstnere til fordel for Muskelsvindfonden. For mange danskere er Grøn en årligt tilbagevendende fest, og også i år er der god musik, god stemning og hygge på otte festivalpladser rundt omkring i Danmark.

Læs alt om GRØN her på GAFFA

GRØNs hjemmeside

Varde Open Air

25. - 27. juli

I over 40 år har musikken braget ud over Varde, når den årlige Varde Open Air festival skruer op for lydsystemet, og gæsterne tænder for både ølhanerne og den gode stemning. De største navne inden for dansk musik har gennem tiden lagt ruten forbi byen for at tage del i festen og den helt særlige stemning, der hvert år er at finde på festivalen.

Varde Open Airs hjemmeside

Alive Festival

25. - 27. juli

Thyboerne har de seneste år taget skridtet helt ind i den danske musikscene, og den lokale festival har gennem årene været en motor i Thys musikalske opblomstring. Men det er ikke bare de lokale helte, der indtager de smukke omgivelser for Alive, også en lang række store, danske navne har de seneste år lagt vejen forbi Thisted, hvor især det yngre publikum møder talstærkt op. Thy er blevet det nye fede, og det afspejler sig i programmet, hvor Guldimund og Ganger blandt andet er annonceret.

Alive Festivals hjemmeside

Ø Festival Langeland

25. - 27. juli

Ø Festival Langelands hjemmeside

Musik i Gentofte

27. juli

Musik i Gentoftes hjemmeside

Bork Festival

31. juli - 3. august

Under mottoet ”musik for alle” har Bork Festival eller Bork Havn Musikfestival, som det startede med at hedde, leveret festivalstemning til det syd/vestjyske folk siden 1979. Festivalen formår år efter år at præsentere publikum for en lang række af de bedste danske navne, og til tider også større udenlandske scoop i form af Kelly Rowland og Beth Hart i 2009. Musikprofilen henvender sig til en bred gruppe, så både de yngste, forældre og bedsteforældre kan finde sammen om musikken i de særdeles hyggelige omgivelser ved vandet.

Bork Festivals hjemmeside
ANNONCE