Nyhed

Stella Polaris fejrer fødselsdag med flot program

Den gratis chillout-festival fejrer 25 års jubilæum i fire danske byer

Det er efterhånden 25 år siden, den gratis electronica-festival Stella Polaris blev afholdt for første gang. Det foregik i Vennelystparken i Aarhus i sommeren '97.

Siden er er festivalen vokset til også at finde sted i København og flere provinsbyer - og i år kan den så fejre sin fødselsdag med et stærkt lineup, som netop er blevet offentliggjort.

Ligesom i 2019, hvor festivalen sidst blev afviklet, vil der blive afholdt Stella Polaris i henholdsvis Aarhus, Sønderborg og på Frederiksberg - og så vil man for første gang i år kunne opleve festivalens med de tilbagelænede vibrationer i østjyske Silkeborg.


Til alle fire arrangementer bindes det hele sammen af Stella Polaris' egne, residerende dj's, Kalle B og Nicka - ligesom der i alle fire byer vil være et særligt område for børnene, Stella Polaris Kids.

Programmet er forskelligt i de fire byer. I Sønderborg og Silkeborg vil man blandt andre kunne opleve britiske Joe Goddard - kendt fra synthpop-gruppen Hot Chip - mens amerikanske Hercules & Love Affair er på plakaten i Frederiksberg Have den 6. august. I Aarhus er Mekdes og JJ Paulo blandt attraktionerne. 

Biletter er ganske gratis, og du kan se det foreløbige program herunder. 


Stella Polaris 2022

29. juli: Sønderborg - Kongevejsparken

Joe Goddard, Tim Andresen, MC Conrad, Null + Void, Athina og Ploy

30. juli: Aarhus - Botanisk Have


Tomas Høffding, Null + Void, Mekdes, JJ Paulo og Albert Helmig

31. juli: Silkeborg - KunstCentret Silkeborg Bad

Joe Goddard, Go Go Berlin, Tomas Høffding, Anders Midtgaard og JJ Paulo


6. august: Frederiksberg - Frederiksberg Have

Hercules & Love Affair, Elder Island og Dave Seaman

Alle arrangementer har fri entré og varer fra 12:00 - 21:00.


ANNONCE