Nyhed

VIDEO: Lars Ulrichs to ældste sønner danner band

GAFFA.dk – alt om musik

Metallica-trommeslagerens sønner har delt en snippet af en ny sang og afslører, at der er mere musik på vej i den nærmeste fremtid

Layne og Myles Ulrich er, som sønner af Metallicas trommeslager, Lars Ulrich, født med musik i blodet. Brødrene, som udgør to ud af tre af Ulrichs børn, er i hvert fald gået sammen og har dannet duoen Taipei Houston. Dette skriver NME.

Den 1. september delte gruppen en snippet af deres nye sang, der bærer titlen ”Respecter”, på Instagram. I videoen spiller 20-årige Layne bas og synger, imens Myles på 23 år er gået i sin fars fodspor og har indtaget pladsen bag trommesættet.


Ifølge duoen er der mere ny musik på vej. Desuden får Taipei Houston snart koncertdebut – i hvert fald under gruppens nye navn – når de spiller i Californien den 9. september. Ulrich-sønnerne spillede sidste år en coverversion af The Beatles’ ”Eleanor Rigby” – en optræden som Lars Ulrich i øvrigt roste i et interview med Rolling Stone.

Det er endnu uvist, om Metallica-musikerens tredje og yngste søn, 14-årige Bryce Thadeus Ulrich-Nielsen, som Ulrich har med skuespiller Connie Nielsen, ligeledes vil gå musikkens vej.

For nu kan vi dog følge Taipei Houston, hvis udtryk giver associationer til duoer som White Stripes og Royal Blood. Hvorvidt duoen vil være i stand til at nå de store udenlandske hitlister, ligesom deres fars ikoniske band, vil fremtiden vise.


Se og lyt til "Respecter" her:

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Taipei Houston (@taipei_houston)


ANNONCE