Nyhed

Amerikanske roser til Efterklang

Lovord ad libitum til danskerne efter South By Southwest-koncerter

Efterklang, der i øjeblikket turnerer i Canada og USA, har fået masser af lovord i de amerikanske medier. Under forrige uges South By Southwest-festival (også kendt som SXSW) spillede Efterklang i alt fire koncerter, og det gav masser af genlyd i de amerikanske medier.

Ikke ueffent, må man sige, da der er mere end 1500 bands på SXSW. Aviserne Denver Post og The Monitor har endda begge haft Efterklang som nummer 1 på deres respektive lister over, hvad der rykkede på SXSW.

Efterklang spillede i lørdags en udsolgt koncert på Mercury Lounge i New York og fortsætter nu deres turné for på lørdag at afslutte deres 27 koncerter lange nordamerikanske tour i Chicago. En turné, som gruppen i øvrigt skriver dagbog fra til GAFFA.dk's læsere. Følg med i dagbogen her.

I The Monitor skriver anmelderen Homer Rios, at "det var lige så godt som at se Sigur Rós live. Seriøst."

I Denver Post ligger Efterklang nummer 1 på listen over "top 15 breakout bands", altså bands, der er ved at bryde igennem, og de ligger nummer 6 på listen over SXSW-koncerter i det hele taget. Listen toppes i øvrigt af The Rosebuds.

På webloggen Austin Town Hall ligger Efterklang nummer 6 på top 10-listen over koncerter på SXSW, og skribenten Nathan Lankford sammenligner dem med Arcade Fire, bare mere elektronisk, og skriver, at "de kan blive et af mine yndlingsbands". Denne liste toppes af Glasvegas.

ANNONCE