Nyhed

Spice Girls-ikon kommer til dansk festival

Rag'n'Bone Man, Nik og Jay og Joel Corry slutter sig også til festivalens lineup

Festivalen AiaSound har i dag annonceret de første navne til sommerens plakat. Der er i alt 24 navne i puljen - og et af dem er Spice Girls-ikonet Melanie C, bedre kendt som Sporty Spice.

Desuden kommer hendes britiske kollega Rag’n’Bone Man også forbi. De to briter flankeres af danske kunstnere som Nik og Jay, Benjamin Hav & Familien og Tessa. Se det foreløbige line-up nederst i artiklen.

”På AiaSound er vi 'alt det du elsker’ med 'alle dem vi elsker’, og derfor er vores publikummer og vores 21.500 medlemmer af AiaClub vigtige, når vi lægger musikprogrammet," udtaler festivaldirektør Charlotte Frølich i en pressemeddelelse og tilføjer:


"Vi er super stolte over, at vi er lykkedes med at booke langt de fleste artister, som er på AiaClubbens top20, og vi glæder os til en kæmpe fest.” 

Mel C på scenen i Skanderborg, august 2022. Foto: Morten Rygaard
Mel C på scenen i Skanderborg, august 2022. Foto: Morten Rygaard

Sidste gang, Melanie C spillede i Danmark, var i 2022 på Smukfest, hvor hun efter sigende leverede en firestjernet koncert.


”Over de følgende fem kvarter løfter sig til en fuldbyrdet fest; lige dele energisk empowerment-evangelium og veloplagt 90'er-nostalgi, der som forventet går rent ind hos ikke mindst de mange kvinder i trediverne og fyrrerne blandt publikum,” hed det blandt andet i anmeldelsen.

I 2020 gav Melanie C er stort interview til GAFFA, som du kan læse lige her. AiaSound løber af stablen den 1-3. august, og billetsalget går i gang i dag lige her. En partoutbillet koster 1.495 kroner. Man kan også købe en- eller to-dags billetter.

Foreløbigt lineup:


Rag’n’Bone Man (UK)

Nik & Jay

Benjamin Hav & Familien


Melanie C (DJ set) (UK)

Joel Corry (UK)

Malk de Koijn


Prinz (UK)

Saint Clara

Tessa


Kalaset

Thor Farlov

Emil Lange


Klingande (FR)

Hedegaard

Dominique Jardin (AT)


Ravens (FR)

Kaddi Sawaneh

Xenia Ghali (GR)


Aline Rocha (BR)

Cyril (AUS),

Love, Shaun (UK)


Nicky Summers (UK)

Bogaktuel Mel C åbner op om seksuelt overgreb

ANNONCE