Nyhed

VIDEO: Emma-Lee Andersson hylder turnélivet

Den aktuelle musikvideo består af glimt fra forårets Mölndals Största Popstjärna Tour

I sidste uge havde GAFFA Sverige premiere på den svenske popmager Emma-Lee Anderssons nye musikvideo til singlen "Dö Före Dig."

Videon er skapt af artisten selv og består af billeder fra hendes turné Mölndals Största Popstjärna Tour, som fandt sted i foråret. Turnéen blev afsluttet med fire koncerter, hvor Glashus varmede op.

"Jeg elsker turnélivet! For fanden, hvor et det fedt! Fremfor alt er jeg så heldig at spille med dygtige musikere, som er rigtige rockstjerner på scenen og forgylder mine små værker," udtaler Emma-Lee Andersson i et tidligere interview med GAFFA Sverige og fortsætter:


"Jeg elsker den boble, man havner i, når man er ude og spille, rejser sig fra by til by, er sammen med bandet og publikum og får mulighed for at høre elle E-types album igennem fra start til slut i bilen uden at nogen tør skifte musik. Og det bedste: Når folk kan mine sange og har lyttet til dem, uden at jeg har tvunget dem! At spille live er final destination for sangene og der, de skal opleves, og jeg gør alt for, at showet skal blive så stærkt som muligt."

I sidste uge afsluttede Emma-Lee Andersson festen Sony Live på Trädgården i Stockholm. Hendes sommerplaner bliver snart offentliggjort. 


ROSENDAL GARDEN PARTY 2024: Svensk festival med stærkt lineup

ANNONCE