Nyhed

Andreas Odbjerg udgiver ny single om den "hårde mand" og annoncerer nyt album, der udkommer meget snart

To gode nyheder fra Odbjerg

Andreas Odbjerg udgiver i dag singlen "Benny", og annoncer samtidig, at der kommer et nyt album fra hitmageren den 1. marts.

Frit fortolket handler "Benny" tilsyneladende om det vi nok - i hvert fald fra et normbundet perspektiv - ville kategorisere som en rigtig "mandemand".

En hårdkogt type, "den stærkeste mand i hele Europa der kan løfte en bil og et fly på en god dag", som det lyder indledningsvist i nummeret.

Benny er en mand, der hele livet er blevet trænet til at være den stærke, men som måske mest af alt behøver et kram og noget omsorg? Men hvordan lykkes Benny med at give udtryk for sine følelser, når han fra samfundets side har lært, at det er et no-go for en mand overhovedet at have nogen? 

Som i et klassisk Odbjerg-lydunivers bliver teksten understøttet af en energisk og glad lydside, der trækker tråde til den danske 80'er-scene. Et perfekt nummer at starte weekenden med. Lyt til det her: 

Nyt album og kommende turné
Oveni udgivelsen af "Benny" annoncerer Andreas Odbjerg ligeledes, at der kommer et nyt album allerede den 1. marts. Albummet har titlen "Un Hommage" - oversat til dansk "En hyldest" - så mon ikke at "Benny" skal ses som en hyldest til manden, der gør sit bedste i en verden, hvor det kan være ret så forvirrende at være netop det - altså en mand? 

Albummet er skrevet i Sydfrankrig sammen med hans forskellige producerhold, som på skift har været nede at besøge Odbjerg i varmen. I en pressmeddelelse lyder det, at albummet er en hyldest til familien, vennerne, kærligheden, livet og musikhistorien.


Andreas Odbjerg tager desuden på en stor Danmarksturné, der starter den 15. marts. Du skal skynde dig at få fat i billetter til en af koncerterne, der er tæt på at melde udsolgt. 

ANNONCE