Nyhed

WONDERFESTIWALL 2024: Syv nye navne melder deres ankomst

Fra arrangørerne forlyder det, at man skal være hurtig hvis man vil sikre sig billet til sommerens festival på Bornholm

Når dette års Wonderfestiwall åbner portene, bliver det blandt andet med Andreas Odbjerg og Guldimund på pgrammet.

Nu er festivalen så klar med syv nye navne til dette års program. Det drejer sig om Benjamin Hav & Familien, Malte Ebert, Gobs, Lars Lilholt, Ida Laurberg, Veto og Ussel.

Sidste år var GAFFA til stede på klippeøen og du kan læse den fulde reportage fra dag 1, dag 2 og dag 3. Blandt de optrædende var Thomas Helmig, Scarlet Pleasure, og Phlake med flere. 


“Vi har glædet os til at annoncere denne gruppe navne – kunstnerne varierer en del, og der er både veletablerede navne og helt nye stjerner. Og så er der én, som har en helt særlig forbindelse til Bornholm", fortæller booker Robin Hounisen, i en pressemeddelelse.

Benjamin Hav har travlt, og er i dag et af de mest anerkendte, danske live acts. I marts modtog Hav da også GAFFA-prisen for bedste live artist.

Benjamin Hav indledte sin karriere i rapgruppen Benal, som i 2019 gik i opløsning. Efterfølgende begyndte Hav selv at lave musik, og han udgav i 2020 sit første soloalbum Spice Up Your Lifeder allerede ugen efter blev fulgt af toeren Dit syge dyr, og i dag har han i alt udgivet tre album.


Til sine koncerter har Benjamin Hav sit trofaste band Familien på i alt syv musikere med sig på scenen. Sidste gang, GAFFA oplevede Benjamin Hav live, var på Sydbank Arena i Odense. Her spillede han efter sigende en femstjernet koncert.

”Munddiarrén har flydt i stride bevidsthedsstrømme, så selv ikke en højdosis Imodium har kunnet sætte en prop i gennemfaldet. Med Benjamin Hav & Familien er din hjerne animeret og beton-underlaget under dine fødder som en trampolin. Det er vist meget fint, at Sydbank Arena lige får noget slutrunde-pause. Meget tyder nemlig på, at fundamentet skal omstøbes. Forsikringsselskaberne vil for evigt huske aftenen som stormfloden, hvor Benjamin Hav & Familien fyldte Odense med lort og skabte en af årets absolut mest anbefalelsesværdige koncerter,” hed det i anmeldelsen.

Ida Laurberg har for nyligt udgivet debutalbummet Bænkevarmer, som fik en firestjernet anmeldelse af GAFFA.


Bænkevarmer er proppet med de her lidt skæve, direkte og sjove tekster over et skønt og let lydbillede. Tilsæt dertil Laurbergs fuldstændig fantastiske vokal, som jeg virkelig ikke kan få nok af. Albummet er ikke et mesterværk, men bestemt heller ikke i den anden ende. En flot debut, og jeg er spændt på at se, hvad der sker, hvis Laurberg på et tidspunkt rejser sig fra den varme bænk,” hed det i anmeldelsen.
Laurberg har arbejdet sammen med blandt andet Tobias Rahim og Andreas Odbjerg.

Wonderfestiwall 2024 løber af stablen fra den 15. - 18. august. Festivalen afholdes ved Slotslyngen i Allinge lige ved siden af borgruinen Hammershus. Festivalen fortæller, at 70% af billetterne allerede er solgt - så det er med at være hurtigt ude, hvis man vil sikre sig en billet.

“Vi var virkelig heldige at så mange valgte at købe deres billet tidligt i år, og vi har en forhåbning om, at de sidste billetter vil blive solgt inden for den nærmeste fremtid i takt med at programmet annonceres. I år har vi valgt at investere endnu mere i musikprogrammet, så vores gæster kan få endnu flere spændende koncerter”, siger medarrangør Daniel Mühlendorph, i pressemeddelelsen.


IDA LAURBERG: Jeg var bare en brik, der lå i det forkerte puslespil

ANNONCE