Nyhed

HEARTLAND 2024: Elleve upcoming navne føjet til plakaten

Mona Moroni, Yör og Ilma er blandt de netop annoncerede navne til Diorama-scenen

Forleden smed de en kæmpe trumf i skikkelse af Lauryn Hill feat. Wyclef Jean, som kommer til Fyn for at fremføre Hills ikoniske soloalbum The Miseducation of Lauryn Hill samt udpluk fra The Fugees-bagkataloget.

I dag kan arrangørerne bag Heartland Festival så løfte sløret for elleve nye navne - og her er ikke tale om legender, men derimod en række interessante, upcoming navne.

De skal alle optræde på festivalens Diorama-scene, som de sidste par år har dannet ramme om koncerter med blandt andre Helena Gao og JJ Paulo.


”Den nye og alternative musik i Danmark har det virkelig godt. Det skinner tydeligt igennem på programmet på Diorama i 2024. I år kan Heartlands gæster opleve alt fra techno-jazz til nærværende pop, og fælles for artisterne er, at de alle har revet publikum med sig, når de gennem det sidste år har optrådt på de danske livescener; store som små," udtaler Josefine Winding, som er musikbooker på Diorama-scenen. Hun tilføjer:

"Jeg glæder mig til at byde publikum velkommen i vores unikke og intime rum i skoven, som efter min mening er det perfekte sted at opleve alle årets Diorama-artister.”

Du kan se alle de elleve navne herunder.


Årets musiknavne på Diorama
Astrid Engberg
Døssing
Ilma
Ki!
Kingtommi
Mona Moroni
Smag på dig selv
Søn
Tamara
Yör
Østen

LIVSKLOG LEGENDE: Nick Cave i dybsindig dialog med et lydhørt publikum på Fyn

ANNONCE