Nyhed

Céline Dion udgiver ny musik – første sang siden diagnosen

Love Again er den første af fem nye sange, som sangerinden har bidraget med, til filmen af ​​samme navn.

Céline Dion har udgivet singlen "Love Again", den første af fem nye sange, hun har bidraget med, til en kommende film af samme navn. Dion spiller hovedrollen i filmen sammen med Priyanka Chopra Jonas - der beskriver "Love Again som et "digt til Céline" - og Sam Heughan.

I en pressemeddelelse fortæller sangerinden:

- Det var virkelig sjovt at lave den her film. Og at have det privilegium at spille sammen med de smukke og talentfulde skuespillere Priyanka Chopra Jonas og Sam Heughan i min allerførste spillefilm er en gave, som jeg vil værne om for evigt. Jeg synes, det er en vidunderlig feel-good-historie, og jeg håber, folk vil kunne lide den, og også kunne lide de nye sange.

"Love Again" er Dions første udgivelse siden 2019's Courage. Det er også hendes første sang, siden hun i december afslørede, at hun var blevet diagnosticeret med stiff person syndrome, en sjælden neurologisk lidelse, der forårsager alvorlige fysiske vanskeligheder, herunder muskelspasmer.

Hun sagde på det tidspunkt, at hun arbejdede sammen med en terapeut for at genopbygge sin styrke, men syndromet menes at være uhelbredeligt.

ANNONCE