fredag – 06.09.2024 – 18:00 til 20:00

Lime Cordiale

VEGA - Musikkens Hus, Store VEGA

ticketmaster / 300,00 KR.

Køb billet

Surf med på Lime Cordiales indiepop-bølger i VEGA

Lime Cordiale har kun næsten lige nået at pakke kufferterne ud siden deres seneste udsolgte UK og Europaturné, inden de i 2024 ridder videre på bølgen af de seneste års livesucces, og begiver sig på tour med deres hidtil største koncerter i Europa.

Solskinshungrende fans kan se frem til endnu større liveshows med helt nyt og vildere scene set up, lysdesign og styling, som de to hovedkræfter bag projektet, brødrene Oli og Louis Leimbach, selv forudser, bliver deres mest spektakulære til dato.

Lime Cordiales musik er blevet populær i hele verden med dens indtagende afspejling af den afslappede, solbeskinnede australske livsstil med surf og strand, som samtidig har stærke referencer til navne som The Beatles, The Beach Boys, The Strokes og The Growlers.

De har vundet et hav af priser i hjemlandet, inklusive to ARIA Awards for ”Breakthrough Artist” og ”Best Live Show”, og prisen for ”Album of the Year” hos den toneangivende radiostation triple j for deres plade, 14 Steps To A Better You. Deres fans tæller navne som Idris Elba, som de endda har udgivet et musikalsk samarbejde med.

Deres autentiske og helt igennem charmerende livetilstedeværelse har gjort dem til et af Australiens mest efterspurgte navne, og til september er de klar til at imødekomme efterspørgslen på deres uimodståelige indiepoppede surfrock, når de indtager Store VEGA.

 

ANNONCE