søndag – 11.08.2024 – 09:00 til 11:00

Kultursalonerne Gisselfeld

Gisselfeld Kloster

eventim / 375,00 KR.

Køb billet

Den 9. til 11. august 2024 slår Kultursalonerne Gisselfeld endnu en gang slotsportene op for en weekend fuld af musik, litteratur og videnskab. Kultursalonerne Gisselfeld er en langsom festival i Gisselfeld Klosters smukke, stemningsfulde slotspark. Programmet giver rum og tid til fordybelse, samtaler og oplevelser i særklasse. Det er ikke hele programmet du kender på forhånd, når du ankommer. I løbet af weekenden vil vi overraske dig med små intimkoncerter, oplæsninger, rundvisninger m.m. både ved slottet og i den smukke park. Alt du skal gøre er at følge med og lade dig underholde, berige og fascinere.

Der vil naturligvis være rig mulighed for at mætte maven og slukke tørsten med lækker mad og drikke. Vi bestræber os på at så mange lokaleaktører som muligt, har mulighed for at præsentere vores gæster for det bedste området har at tilbyde.

Vi arbejder på at videreudvikle mulighederne for overnatning på festivalen og forventer at alle campingprodukter og boformer, vil blive udbudt som et separat tilkøb senest 1. december. Kultursalonerne Gisselfeld er skabt af Bullet Booking i samarbejde med Royal Unibrew, ATLAS, Destination Gisselfeld, Faxe Kommune, Camp Adventure, ReUse og Gisselfeld Kloster.

ANNONCE