Nyhed

Nye laptops designet til den hybride livsstil

GAFFA.dk - alt om musik

Pandemien slipper sit greb i os, men den hybride livsstil fortsætter, og Lenovo har lige lanceret en række nye laptops, der skulle lette dagligdagen for den hybride og mobile hverdag

Vi fordrer stadig mere og mere af vores laptops, ikke mindst fordi vores hverdag bliver mere hybrid for hver dag, der går. Vi arbejder hjemme, i toget, i bussen, på kontoret, på cafeen og mange andre steder.

Kinesiske Lenovo har lige lanceret en ny serie af deres IdeaPad-laptops, der skulle være slankere og have en lettere konstruktion end tidligere modeller. Der er f.eks. kommet et nyt 360-graders hængsel og fleksibelt tastatur, der skulle gøre det lettere at skifte mellem en tilstand som traditionel bærbar og som tablet. Der er også kommet et drop-down hængseldesign, der får tastaturet til at løfte sig, hvilket skulle gøre den bærbare computer mere behagelig at skrive på.


To af de nye laptops er IdeaPad Flex 5i og IdeaPad Flex 5 2-i-1, der begge har en skærm med 16:10-forhold, og begge modeller kommer med 14 og 16 tommer-skærme. De har også begge 2.8K-skærmopløsning, og så har de reduceret det blå lys, så belastningen på øjnene bliver reduceret, når du arbejder på dem.

For at være klar til den hybride arbejdsplads har de to laptops også fået opgraderet FHD-web-kameraet og en funktion, der hedder Smart Noise Cancelling, der skulle reducere baggrundsstøjen og lyde fra tastaturet, så din stemme går klart igennem, hvis du er med i onlinemøder.


Lenovo lover også, at der er god Dolby Audio-lyd, så underholdningen er sikret – både med hensyn til musik- og filmstreaming.

En anden nye laptop er gearet mod de kreative, og det er IdeaPad 5i, der kun er 9,45 mm tyk. Lenovo lover dog, at den stadig leverer masser af hestekræfter til kreativt arbejde.

Tastaturet kan kobles fra skærmen, så du får mulighed for selv at bestemme, hvor langt der skal være fra skærm til tastatur, og så er fortæller Lenovo i pressemeddelelsen, at skærmen er designet til at blive sat op i synshøjde for en bedre arbejdsposition.


Til denne laptop kan der også tilkøbes en Active Pen 3, så du lettere kan være kreativ på den lille laptop.

Skærmen har en opløsning på 2,5K og skulle levere en flot billedkvalitet.

Hvornår de nye laptops ser dagens lys, er endnu ikke oplyst.


LÆS OGSÅ: Ny videofunktion klar i Facebook

ANNONCE