Nyhed

Køb koncertbilletter direkte i Snapchat

GAFFA.dk - alt om musik

Et nyt partnerskab mellem det sociale medie Snapchat og Ticketmaster gør det nu muligt at købe koncertbilletter direkte i Snapchat-app’en

Samfundet er ved at åbne igen, og det betyder også, at koncerter, sceneshow, festivaler og andre kulturarrangementer er på vej tilbage, og fra i dag kan du købe billetter direkte gennem Snapchat-app’en.

Det er det sociale medie og billettjenesten Ticketmaster, der i dag kommer med en helt ny måde at opdage kommende arrangementer på.


Den nye funktion vil matche Snapchat-brugerne med de events, de måske kan lide, baseret på de præferencer, de opgiver i chatten. Samtidig får brugerne mulighed for at swipe til venstre på et arrangement de kan lide.

De vil også kunne opdage arrangementer i nærheden på samme måde, som de allerede finder deres venner via Snap Map.

Inde i Snapchat vil brugerne kunne komme ind i Ticketmaster Mini via et ikon, svare på nogle spørgsmål og angive deres præferencer. Herefter vil der komme anbefalinger til koncerter og andre arrangementer, næsten som i en dating-app.


Det er også muligt at invitere venner med til et arrangement, og det vil være muligt at invitere en gæsteliste via chat eller via Stories.

Funktionen virker i første omgang i 20 lande, herunder Danmark, Norge og Sverige.

LÆS OGSÅ: Helt ny type hovedtelefoner fra Sony


ANNONCE