Nyhed

Den klassiske walkman lever stadig

GAFFA.dk - alt om musik

Nu bliver det igen muligt at afspille musik på en walkman – Sony har nemlig lige sendt to nye af slagsen på markedet

Før smartphonen var den foretrukne enhed til at afspille musik på, var Sony Walkman den enhed, vi alle ønskede os, og mange af os brugte. Men det er ikke meget, vi har hørt til den de sidste mange år.

Men nu har Sony lige lanceret to nye mobile musikafspillere, helt uafhængig af en smartphone, nemlig deres Signature series Walkman NV-WM1ZXM2 og NV-WM1AM2. Sony lover, at de begge er skabt til at levere rigtig flot lyd og samtidig komme i et flot design.


Topmodellen, NV-WM1ZM2 er fremstillet i et Oxygen-Free Copper chassis i guld, mens NV-WM1AM2 kommer bruger en aluminiumslegering til at skabe en stærk ramme med.

Begge modeller benytter teknologien S-Master HX Digital Amp, som Sony har udviklet specielt til deres Walkman, hvilket, ifølge Sony, skulle give en meget realistisk lydgengivelse. Samtidig er de udstyret med en digital forstærker, der benytter blyfrie lodninger, hvilket skulle give en rig og fyldig lyd.

Sony oplyser, at begge de to nye musikafspillere er blevet opgraderet med finjusterede kondensatorer, der har stor kapacitans og lav modstand.

Sony har generelt gjort meget ud af teknologien i de to nye musikafspillere for at sikre den højst mulige kvalitet. Ikke mindst er det muligt at opskalere komprimeret musikfiler i realtid takket være DSSE Ultimate-teknologien.


Begge musikafspillere understøtter WiFi og leveres med Android 11, så det er muligt at afspille musik fra dine streamingstjenester eller hente musikken direkte fra din computer.


Den store model kommer med 256GB internt lager, mens den mindre model har 128GB – men du behøver dog ikke være begrænset af den, for begge kan få øget lagerpladsen med microSD-kort.

Den gode nyhed er, at du kan købe de nye musikafspillere fra april. Den dårlige nyhed er, at du skal finde omkring 12.000 kroner for at købe den lille model og hele 30.000 kroner for at købe den store model.

LÆS OGSÅ: Musen i pink


ANNONCE