Nyhed

Reggaeton-duoen kendt for 00'er-hittet "Bailando" besøger dansk festival

GAFFA.dk - alt om musik

Gente de Zona spiller op til sensommerdans på Aiasound på Tiøren til august.

Reggaeton-duoen Gente de Zona besøger AiaSound på Tiøren den 13. august. Den dobbelt Grammyvindende duo er ophavsmænd til sange som “Bailando” og “La Gozadera”, og de har lavet udgivelser sammen med eksempelvis Enrique Iglesias, Becky G og Pitbull.

Samlet har den cubanske gruppe, som består af Alexander Delgado og Randy Malcom, vundet 10 priser og fået 20 nomineringer ved flere awardshows, herunder Latin Grammy Awairds og Billboard Latin Music Awards.


Mange, der var unge i 00’erne, vil hurtigt kunne nikke genkendende til Gente de Zonas største hits. “Bailando” har mere end 1,3 milliarder streams på Spotify. Det er første gang, duoen optræder på dansk jord med deres reggaeton-rytmer og trompettoner.

AiaSound finder sted fra torsdag den 11. til og med lørdag den 13. august på Tiøren i København, og Gente de Zona optræder på sidstedagen. 

AiaSound blev afholdt i fjor under navnet ØreSound. De foretog et navneskift i løbet af 2021.


LÆS OGSÅ: AiaSound-festivalen - tidligere ØreSound - klar med de første navne til 2022

Øvrige offentliggjorde artister til AiaSound er Tiësto, Tyga, Becky Hill, Steve Aoki, Tobias Rahim, Artigeardit, Clara, Faustix, Branco, Ericka Jane, CHEFF RECORDS, Pauline, Donkey Sound og Hans Philip. 

Partout- og endagsbilletter til festivalen kan købes via deres hjemmeside.


Varm op med et gensyn med "Bailando":

ANNONCE