Nyhed

Fetty Wap arresteret for narkohandel

GAFFA.dk – alt om musik

Rapperen skulle have optrådt på hiphop-fesivalen Rolling Loud i New York samme dag, som han blev arresteret

Rapperen Fetty Wap blev i torsdags arresteret af FBI under anklager om at være en del af en større narkoring i New York, hvor der er blevet smuglet store mængder heroin, fentanyl, og andre stoffer, skriver NME.

Rapperen, der går under det borgerlige navn Willie Maxwell II, skulle ifølge nyhedsbureauet AP have spillet på hiphop-festivalen Rolling Loud samme dag, som han blev arresteret, men det fik FBI og disse anklager dog sat en stopper for.


"Det faktum, at vi arresterede en rap-artist, der topper hitlisterne og en kriminalbetjent som en del af sammensværgelsen, illustrerer, hvor modbydelig narkotikahandelen er blevet," udtaler Michael J. Driscoll, en topembedsmand ved FBI's New York-kontor, i en officiel udmelding, citeret i AP.

Fetty Wap er anklaget sammen med fem andre mænd for at have solgt mere end 100 kilo heroin, fentanyl og crack-kokain i perioden juni 2019 til juni 2020. Wap har nægtet sig skyldig i anklagerne under en høring i weekenden. Han er er stadig fængslet uden mulighed for kaution, og hans advokater skulle angiveligt arbejde på at indgå en aftale med anklageren. 

Fetty Wap dominerede i foråret 2015 de amerikanske hitlister med debutsinglen ”Trap Queen”. Nummeret fik en andenplads på Billboard Hot 100-listen og sikrede Wap to Grammy-nomineringer. Bagkataloget tæller syv albums, hvoraf det udkom i år og bærer titlen The Butterfly Effect.


LÆS OGSÅ: Sukker Lyn har fået stjålet beat, som amerikansk rapper storhitter med

ANNONCE