Nyhed

VIDEO: Tarantino møder Bamse og Kylling i ny musikvideo fra Kejser

GAFFA.dk - Alt om musik

Melankoli og mystiske scener i sangerens nye trailer-agtige musikvideo

I dag har den danske sanger og sangskriver Kejser udgivet sin anden single, der leder op til hans kommende debut-ep. Nummeret hedder “Discokugler & Balloner", og i samme omgang har Kejser udgivet en ganske ekstraordinær musikvideo til sangen. 

I videoen er sangeren bagbundet på ladet af en gul pickup-truck, der giver associationer “The Pussy Wagon” ‒ det famøse køretøj fra Quentin Tarantino-klassikeren Kill Bill. Chaufføren er ingen anden end Kylling fra det danske børneprogram Bamse og Kylling. Se videoen længere nede. 


“Den grundlæggende idé til videoen kom til mig, da solen havde bagt både mig og mine tanker efter en lang hedeslagsferie på solskinsøen Bornholm”, fortæller Kejser om den nye musikvideo:

“Da jeg kom hjem, fremlagde jeg idéen for min saxofonist Karl, og sammen skrev vi et manus, hvor vi forsøgte at blande vores inspiration af Tarantino-film med noget meget dansk. Derfor valgte vi at inddrage Kylling fra Bamse og Kylling, da vi havde brug for en karakter, som står for noget uskyldigt og barnligt, som så kunne sættes i en mere eller mindre grotesk kontekst”.

Kyllingekostumet er i øvrigt lånt i en kostumeforretning og er ikke helt identisk med DR's udgave, og Kejser og holdet omkring ham regner derfor ikke med at få juridiske problemer.


Bag kunstnernavnet Kejser er Nicklas Kristoffersen, der, efter at have prøvet kræfter med både metal og indie, nu har fundet sig til rette i popmusikken. Hans debutsingle “Alt i Lys” udkom den 8. juni, og d. 29. juni rammer hans debut-ep Misser diverse streamingplatforme. 

LÆS OGSÅ: Fribytterdrømme fejrer jubilæum med minifestival 

 


Hør “Discokugler & Balloner” og se musikvideoen lige her:

ANNONCE