Nyhed

Rapperen Kevin Gates giver to danske koncerter

GAFFA.dk – alt om musik

Den amerikanske rapper Kevin Gates gæster Danmark til april

Til april kan du opleve Lousiana-rapperen Kevin Gates, når han gæster Danmark på sin I’m Him European Tour og spiller to koncerter på henholdsvis VoxHall i Aarhus den 2. april og i Pumpehuset i København den 3. april.

Kevin Gates startede sit eget pladeselskab Bread Winners’ Association i 2010, med hvilket han efterfølgende, i samarbejde med Atlantic Records, udgav debutalbummet Islah i 2016. Albummet, der rummer hits som ”2 Phones” og ”Really Really”, klatrede helt op på andenpladsen af den amerikanske albumliste Billboard 200 og modtog hurtigt dobbeltplatin. Dertil har flere af Gates’ mange mixtapes, der udkom forud for Islah, ligget i top 40 på Billboard 200, heriblandt Stranger Than Fiction (2013) og By Any Means (2014).


Rapperen har efterfølgende udgivet ep’erne Chained to the City (2018) og Only the Generals Gon Understand (2019), og så sent som i september 2019 udkom Gates' andet regulære studiealbum I’m Him – et album, der i sin første uge på markedet strøg op på fjerdepladsen på Billboard 200. På albummet finder vi blandt andet sangen ”Have You Ever”, der ganske vel illustrerer den 33-årige rappers evne til at kreere ørehængende numre uden at ofre sin rå tilstedeværelse og personlighed.

Billetsalget til begge koncerter starter fredag den 24. januar kl. 11 via livenation.dk

LÆS OGSÅ: Smukfest annoncerer 18 danske hiphop-navne til ét show


Varm op til koncerten med hittet "2 Phones": 

 


ANNONCE