Nyhed

Red Bull Sound Select præsenterer årets første koncert

Den internationale musikplatform er klar til at fyre dette års første danske show af

Den internationale musikplatform Red Bull Sound Select står parat med årets første show i Danmark, hvor Danijel Drux præsenterer Jamie Kamara i Lille Vega den 3. februar.

Sidste år præsenterede Red Bull Sound Select shows med navne som Noah Carter, Silvester og School of X. Nu er platformen klar med det første show i 2017, når hiphop-bloggeren Danijel Drux præsenterer den danske rapper Jamie Kamara.

Den unge sanger og rapper kommer fra samme område af Nørrebro som Kesi og Noah Carter, men han har en mere organisk, r&b- og soul-lignende tilgang til hiphoppen end mange andre rappere.


”Da jeg var yngre, hørte jeg meget hård hiphop, men mine forældre spillede også altid soul og r&b derhjemme,” fortæller Jamie Kamara. ”Derfor blev jeg allerede som helt ung præsenteret for en række forskellige genrer. Det har – tror jeg – gjort mig mere åben for virkelig at lytte til musik.”

Den 3. februar kan man opleve Jamie Kamara, når han spiller med et fuldt band til Red Bull Sound Select i Lille Vega. Han bliver dermed det første danske Red Bull Sound Select-navn i 2017 sammen med den anden kunstner, som offentliggøres inden for de næste par uger.

Konceptet bag Red Bull Sound Select er, at en række udvalgte kuratorer peger på de kunstnere, som de mener er mest spændende lige nu, og som de gerne vil give et skub fremad.


Denne gang har musikplatformen udvalgt manden bag hiphop-bloggen ”Droz Daily Steezin”, Danijel Drux, der tidligere har været kurator for et show med Noah Carter.

 

Facts:


Hvornår: 3. februar kl. 19.00

Hvor: Lille Vega, København V

Pris: Prisen er 75 kr. ved forudgående tilmelding på http://bit.ly/jamiekamara - ellers 150 kr.


Billetter sælges kun i døren. Tilmelding kan ske indtil kl. 21.00 på dagen.

ANNONCE