Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Det er denne tid på året, hvor vi igen stikker i det blodige kluns og tager ishockeymasken på. Men det er ikke uhyggeligt hele vejen igennem, hvor den i Odense også står på fødselsdage og varme rytmer i Aarhus og København.

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Gigantisk Halloween-fest på Carlsberg


Gør ligesom alle andre i København. Tag til Halloween-fest på Carlsberg, for det er angiveligt der, hvor en stor del af byens natteliv vil befinde sig. I hvert fald, hvis man vælger at tro på listen af tilmeldte. Men lad det ikke afholde dig fra at stikke i dit mest skræmmende kluns, mal dig ligesom Eric Draven fra The Crow eller find det blodige forklæde frem. Den er den tid på året, hvor natten rusker og græskarerne brænder.

Hvad: Carlsberg Halloween Party

Hvor: Visit Carlsberg, Gamle Carlsbergvej 11, Kbh. V


Hvornår: 28. oktober fra kl. 19.00

Hvordan: Facebook-event

 


Label Take-over på Chateau Motel

Hvis du ikke er så meget til udklædning og ansigtsmaling, er det værd at stikke forbi Chateau Motel, hvor No3 og disco:wax fredag er værterne. Den står på masser af musik, blandt andet live-optrædener fra Noréll og Carmon.

Hvad: Disco:wax & No3 Label Night


Hvor: Chateau Motel, Knabrostræde 3, Kbh. K

Hvornår: 28. oktober fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event

 


Rejs fra København til Aarhus over Berlin


Bakken i Kødbyen står den fredag på tyske inspirationer. Pladeselskabet Regelbau har base i Aarhus og begår sig i den elektroniske musik, der har baggrund i Berlin. Fredag stikker de forbi Kødbyen, og den står med garanti på grum elektronisk dansemusik, når C.K og alle de andre indtager lydsystemet.

Hvad: Voyage 002 – The Berlin, Copenhagen & Aarhus Connection

Hvor: Bakken, Flæsketorvet 19-21, Kbh. V


Hvornår: 28. oktober fra kl. 21.00

Hvordan: Facebook-event


 

Varme rytmer i Aarhus

Er du allerede ved at være træt af efterårskulden og de grå skyer, har Double Rainbow i Aarhus svaret. Her står den fredag på brasilianske rytmer, når natklubben får besøg af deres venner fra Sydamerika. Rytmerne er varme og svedige, når Rafael Cancian sætter gang i dansegulvet med hjælp fra lokale Domino.


Hvad: Brazilian Discoteque

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 28. oktober fra kl. 23.00


Hvordan: Facebook-event

 


Klub Golem fylder 10 år

Klub Golem i Odense har budt på alternativ elektronisk musik til nattelivet i ti år, og det fejres på lørdag med helt særlige gæster. Det kombineres med Halloween, men det er dog ikke et krav at stikke i den dystre udklædning. Ras Bolding står vanligt bag lydsystemet, men i dagens anledning gæstes arrangementet også af svenske Covenant, der er blandt Sveriges største navne inden for industrial-genren.

Hvad: Klub Golem Ti År


Hvor: Kulturmaskinen, Farvergården 7, Odense C

Hvornår: 29. oktober fra kl. 20.00

Hvordan: Facebook-event

 


Slagteren fylder 3 år


Der er denne weekend flere fødselsdage i Odense, og er du ikke så meget til den grummere form for elektronisk musik, er der god grund til at stikke forbi Slagteriet. Men nu ligger Kulturmaskinen jo ikke så langt væk, så hvorfor ikke besøge begge fødselsdage? På Slagteriet byder på skarp elektronisk musik, blandt andet i form af Léon og Dubstarr.

Hvad: Slagteriet 3 Year Bash Celebration

Hvor: Slagteriet, Rugårdsvej 5, Odense C


Hvornår: 29. oktober fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event


 

Afrorytmisk galskab på Rust

Lørdag indtager de varme rytmer Nørrebro, når Rust byder på Afrobeat Madness. Rummet fyldes af de afrikanske rytmer, og det sørger DJ Kofi og Prince Anil for. Så er til rytmerne fra de varmere himmelstrøg, er der ingen undskyldning for ikke at tage afsted og ryste numsen lidt.


Hvad: Afrobeat Madness Special Edition

Hvor: Rust Natklub, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 29. oktober fra kl. 23.00


Hvordan: Facebook-event

 


Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]

ANNONCE