Nyhed

Udenlandske navne til årets Grimfest

Danmarks Grimmeste Festival tegner med sit ambitiøse program en international profil

Det er 11 år siden, at Danmarks Grimmeste Festival for første gang slog dørene op. Nu er festivalen klar med tilføjelser til det i forvejen ambitiøse program. Det drejer sig om: Millencolin (billedet), Palma Violets, Cold Specks, Siriusmodeselektor, Jonny Hefty & Jøden, Sonja Hald, Benal, Manus Nigra, Jako og Karl William.

Med tilføjelsen af de tre udenlandske hovednavne højner festivalen sin internationale profil. Med både svenske Millencolin og engelske Palma Violets har man for alvor fået sat rock på programmet. Svenskerne har siden midten af 90'erne haft stor succes med deres melodiøse skaterpunk, der har sikret dem jobs på nogle af verdens største festivaler, og englænderne har siden gennembruddet 2012 været et af de mest omtalte nye indiebands i hjemlandet på grund af deres fængende sange og energiske liveshows.

Canadiske Cold Specks kalder sin musik Doom Soul, men som man tidligere har kunnet opleve til intense koncerter herhjemme leveres den dystre og smukke musik ofte med et skævt smil. I januar spillede hun på et udsolgt Vega, og her fik GAFFA et kort interview, som du kan læse her. 

Tyske Modeselektor er gået sammen med landsmanden Siriusmo i Siriusmodeselektor, der kommer til at levere et elektronisk show ulig noget, der tidligere har været på besøg hos Den Grimme.


De fire udenlandske hovednavne får følgeskab af Jonny Hefty & Jøden, Sonja Hald, Benal, Manus Nigra, Jako og Karl William.

Danmarks Grimmeste Festival beskriver sig selv som det tætteste, en dansk festival kommer på Woodstock. Den løber af stablen den 30. juli-1. august, og der vil løbende blive tilføjet nye navne til programmet, som du kan finde i sin fulde udstrækning her. Du kan sikre dig en billet til festivalen her.

ANNONCE