Nyhed

Guide: Her er ugens bedste fester

Hvor vil du feste? Under kulørte lamper i byhaven? På et fremtryllet dansegulv i Kødbyen? I et mørkt rum oplyst med et gitter af laserstråler? I paradis? GAFFA hjælper - find vej her!

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!


Byhaven åbner med fest
SÅ åbner sommersæsonen for alvor og dermed åbenhimlede foretagender såsom Pumpehusets byhaves ugentlige festivitas. Og det er en virkelig herlig ting; ikke bare fordi de kulørte lamper i kastanjetræerne går lige i hjertet, men også fordi det sker hver uge sommeren igennem og er ganske gratis.

Åbningen (og årets nye tiltag såsom krydderurtehaven) fejres med fest lørdag fra 18.30. Der er selvfølgelig masser af økoøl og grill til de fremmødte, og når man sidder der på langbænkene med øjnene begravet i trækronerne og i total samklang med kvantesuppen, passer det jo helt perfekt, at man så lige kan høre koncert med We Are The Way For The Cosmos To Know Itself. Og et dj-sæt fra Phase 5.

Hvad: Åbning af Pumpehusets byhave
Hvor: Pumpehuset, Studiestræde, Kbh. V.
Hvornår: Lørdag 30. maj fra kl. 18.30
Hvordan: Facebook-link


Erfarne tryllemestre på KB18

Der sker noget helt nyt på KB18 fredag nat, hvor organisationen EEO (Electronic Event Organisation) holder sin første fest og med det samme markerer sin ekspertise og særlighed ved et lille trylletrick: Der etableres TO dansegulve på KB18 denne aften, hvilket faktisk ikke er set før, og derfor straks bør vække saftig nysgerrighed hos selv den mest garvede stamgæst.

På mainfloor spiller Alpha Bite, Aeromatik, Banel og von Eggers, mens Fremond, Habatech og Mr. & Mrs. Hunt tager sig af den fremtryllede Deep Stage. De entusiastiske EEO-arrangører lover "små overraskelser" og et "særdeles veldekoreret" KB18, og de mener, hvad de siger, kan jeg med sindsro garantere. Forvent noget vildt og gennemarbejdet.

Hvad: What We Are – Electronic Event Organisation Launch-fest
Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V
Hvornår: Fredag kl. 23.55 til 08
Hvordan: Facebooklink


Legesyg fest
For den legesyge fest-abe kan det ikke anbefales varmt nok at joine w00t-festivalen, der folder sig ud over tre dage på Frederiksberg denne weekend. Ud over at lege med flyvende robotter, tidsmaskiner og spille dødsvolley med en giftig bold og den slags festlige ting, er der også legesyg fest lørdag aften, hvor der er 8-bit-chiptune-koncert med Nerd Sweat, interaktive dansespil og "et mørkt rum oplyst med et gitter af laserstråler", hvilket enhver raver bør føle sig godt hjemme i.

Hvad: w00t - Press Play and Dance
Hvor: Teaterhuset Borgen, Forhåbningsholms Allé 20, Frederiksberg
Hvornår: Lørdag 19 til 23
Hvordan: https://www.facebook.com/events/110585882607952/


Dystopisk visit
Der bliver fyldt på en rar måde på Boxen fredag, hvor Recondite fra det fantastiske pladeselskab Dystopian spiller live på mainfloor, suppleret af tyske RNDM og danske Blagger. På Red Box står Lasse Lovelace, Madvig og Niebling bag pulten.

Hvad: Recondite
Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a, Kbh. K.
Hvornår: Fredag fra kl. 23
Hvordan: https://www.facebook.com/events/353068178220769/


Farvel til Bar 15
Oh dear. Nu skal Aarhus vinke farvel til en festrække, for fredag nat er det allersidste gang, der afholdes Bar 15 i Smilets By. Farvelsalutten bliver med belgiske San Soda som hovednavn. Der er sponsorøl fra Royal Unibrew, og man skal være over 21 for at komme ind. Husk kontanter.

Hvad: Bar 15 R.I.P. med San Soda
Hvor: Kedlen Showroom, Thorvaldsensgade 29, Aarhus C.
Hvornår: Fredag fra kl. 22
Hvordan: Facebook-link


Fest i Paradis
Lørdag holder Allez den sidste fest inden sommerferien på Paradis med et dj-sæt fra technoduoen Kenton Slash Demon plus Signe Høi, Bad Mojos plus BLAA ROEG bag pulten. Arrangørerne er ved at sprutte over af begejstring over den hemmelige og overraskende måde, de har dekoreret Paradis på denne aften, men de vil ikke sige mere end, at det med garanti bliver noget, man ikke har set på dén location før. Det koster 40 kr. at komme ind, og så får du en Ceres Top i hånden oveni.

Hvad: Allez #3 – efterfest for Latinerfestivalen '15
Hvor: Cafe Paradis
Hvornår: Lørdag 30. maj kl. 21 til 05
Hvordan: https://www.facebook.com/events/864575143615434/ 


Holder du verdens bedste fest? Send info til [email protected]

ANNONCE