Nyhed

De bliver store i 2015 – hør dem på Train

Nu har du mulighed for at opleve fire, lovende kunstnere, når GAFFA-guiden De Bliver Store i 2015 går fra ord til handling

Nu bliver ord til handling, når GAFFA-artiklen "De bliver store i 2015" bliver realiseret til en koncertaften i Aarhus. Her kan du få lov at smage på det kommende musikår med fire, lovende kunstnere. De Dødelige, Kill J, Gregersen og Alex Vargas er på det musikalske repertoire, når Train åbner dørene op torsdag den 9. april. 

De Dødelige består af Ulrik Schultz og Andreas Ringblom. For den pop-orienterede electro-duo er historien i højsædet: "Det er historierne, der er vigtige. Ikke os som kunstnere. Det er derfor, vi hedder De Dødelige. Fordi vi gerne vil væk fra det der med, at popstjerner fremstilles som udødelige." De beskedne musikere har både varmet op for Nik og Jay og Marie Key. 

De får følgeskab af den elektroniske sangerinde, Julie Aagaard, der opererer under navnet Kill J. Med hendes skæve og eksperimenterende lydunivers har hun allerede imponeret i musikalske kredse. "Hun har en stor spændvidde, særligt i det høje register, og sammen med hendes overlegne klang og teknik placerer det hende i en liga for meget få sangerinder" skrev GAFFAs redaktion.


Gregersen er nyeste skud på stammen af danske sangskrivere. I januar sidste år udgav han nummeret "Det' Kun Dig", som blev P3s Uundgåelige, og han har siden varmet op for Thomas Helmig, men også boyband-sværvægterne Backstreet Boys. 

Alex Vargas har været vidt omkring, siden han som 17-årig flyttede til London. Han har arbejdet med sangskrivere og producere fra både New York, Los Angeles, Atlanta og London. "Danskeren har internationalt format og skriver sange, der gør væsen af sig. Herudover er han en ualmindeligt overbevisende og sjælfuld vokalist, som er blevet sammenlignet med Robert Palmer og Steve Winwood. Selv nævner han Sam Cooke som et vokalt fyrtårn" skrev GAFFA om den Jeff Buckley-inspirerede sanger. 

Billetsalget begynder i morgen, fredag den 6. februar klokken 10 via Billetnet, og prisen lyder på det beskedne beløb af 90 kroner. Du kan læse GAFFAs guide her, og nedenfor kan du høre, hvad du kan forvente dig af arrangementet:


ANNONCE