Nyhed

New Kids On The Block vender tilbage

Old boy-bandets nye album er lige om hjørnet

I en tid hvor en ny generation af boybands, ført an af One Direction, stortrives, melder et af de "gamle" sig igen på banen. New Kids On The Block har således netop annonceret udgivelsen af deres sjette studiealbum, "10", den 1. april.

New Kids On The Block består af Jordan Knight, Jonathan Knight, Joey Mclntyre, Donnie Wahlberg og Danny Wood og har i deres musikalske karriere solgt mere end 80 millioner albums samt indtaget førstepladsen på alverdens hitlister med en række hits. Gruppen var på toppen af Forbes' liste over bedst betalte entertainers i 1990'erne og spillede i deres storhedstid hvert år omkring 200 udsolgte stadionkoncerter verden over.

I 2008 blev New Kids On The Block genforenet og udgav "The Block", som ikke ligefrem vakte begejstring hos GAFFAs anmelder Signe Bønsvig Wehding, som under overskriften "Gamle mænd forklædt som boyband har ikke skyggen af fordums charme" gav albummet en stjerne.


Hypen omkring boybandet har dog langt fra lagt sig. Da gruppen offentliggjorde udgivelsen af det kommende album i det amerikanske tv-show "The View" den 22. januar, crashede tusindvis af fans efterfølgende hjemmesiden RyanSeacrest.com, for at få det første lyt.

New Kids On The Block har ligeledes offentliggjort, at de til sommer drager på turné i USA sammen med et par særligt indbudte gæster. Disse gæster bliver multiplatin-sælgende 98 Degrees og Grammy Award-vinderne samt en af de bedst sælgende r&b-grupper nogensinde, Boyz II Men. Turnéen har fået den mundrette titel "The Package Tour", og mon ikke den vil vække begejstring hos specielt det kvindelige publikum.

ANNONCE