Nyhed

Danskere står bag New Kids On The Blocks nye album

Det danske producerteam Deekay har skrevet og produceret boybandets kommende album

De var på toppen af Forbes' liste over de højest betalte entertainers i 1990'erne foran kunstnere som Michael Jackson og Madonna. Bandets merchandise talte alt fra madkasser og soveposer til tegneserier, marmorkugler og dukker. Og så har de solgt mere end 80 millioner plader verden over.

Nu er drengene fra New Kids On The Block – eller NKOTB – tilbage. Denne gang sammen med det danske sangskriver/producerteam Deekay. 11 ud af de 13 sange på det nye album "10", er skrevet og produceret af det danske team, der består af Lars Halvor Jensen, Martin Larsson, Johannes Joergensen, Daniel "Obi" Klein & Tim McEwan. 

Deekay har studier i både København og Los Angeles og står bag sange og produktioner, der er solgt i mere end 30 millioner eksemplarer på verdensplan. Teamet har skrevet og produceret for artister såsom P. Diddy, Lil Wayne, Jason Derulo, Jordin Sparks, The Wanted, JLS, Tinie Tempah, Method Man, Medina og mange andre.


Lars Halvor Jensen havde for seks måneder siden et møde med NKOTB's såkaldte song scout, hvor han præsenterede nogle sange for hende, som han syntes ville passe til bandet.

"Da hun var ved at gå, tog jeg en chance og spillede "Remix (I Like The)", og hun flippede helt ud. Hun sendte den derefter til Donnie Wahlberg, som havde samme reaktion, og sangen blev den første single", fortæller en begejstret Lars Halvor Jensen. "Donnie fløj derefter til LA for at møde mig, og jeg spillede flere sange for ham. Han var helt vild med dem, og så gik det ellers hurtigt... en sang blev til tre, tre blev til fem, indtil vi havde indspillet i alt 13 numre på under tre måneder."

Om selve oplevelsen af samarbejdet i studiet fortæller Lars Halvor Jensen:


"Det er en fantastisk – og surrealistisk – oplevelse at være med til at forme en helt ny lyd for et kæmpe band som NKOTB, hvis sange jeg er vokset op med. De er dybt professionelle og dedikerede og en fornøjelse at arbejde med. Vi havde det så sjovt i studiet, og vi føler, at de sætter stor pris på os og vores arbejdsindsats.  

Også NKOTBs Jordan Knight er ligeledes begejstret for danskernes arbejde:

"Jeg ved ikke, hvad det er, I putter i vandet derovre i Danmark, men de her folk de vidste virkelig, hvordan man skulle lave en plade. Det er fantastisk popmusik og samtidig meget sjælefyldt. De har den her cool euro-rock ting, der lyder, som hvis man blandede Coldplay og U2 sammen."


Bandet har aldrig før lavet et helt album med kun ét producerteam. Det nye album udkommer den 1. april. 

ANNONCE