Nyhed

Kissaway Trail udgiver ep og musikvideo

Som optakt til deres kommende album ”Breach” udgiver bandet nu ep’en ”Nørrebro – Life is a B-side” samt musikvideo til sangen ”Nørrebro”

Som GAFFA skrev i går, har danske Kissaway Trail valgt at udgive deres nye album "Breach" i august måned, hvilket betyder, at der er sket en lille udskydelse i forhold til det udgivelsestidspunkt, bandet først havde regnet med. Udskydelsen skyldes, at der opstod en mulighed for at udgive albummet over hele verden samtidig.

Til at fordrive ventetiden indtil det nye album kommer, har Kissaway Trail lavet ep'en "Nørrebro – Life is a B-side", der giver lytteren et indblik i, hvordan "Breach" er blevet skabt. Trommeslageren fra Kissaway Trail, Hasse Mydtskov, fortæller følgende om tilblivelsen af ep'en: "Jeg tror, vi lavede "Breach" næsten fire gange, inden vi følte, at vi havde lavet den endelige plade. Det er der kommet nogle rigtige spændende demoer og b-sider ud af. Vi har samlet de b-sider, som vi synes beskriver album-processen bedst!".

Foruden demoer og b-sider indeholder den nyudkomne ep to sange fra bandets fremtidige album: "Nørrebro" og "Sarahjevo". Nummeret "Nørrebro", der allerede er ude på markedet, har nu fået en musikvideo, der ligesom titlen udspiller sig på Nørrebro i København: "Det var indlysende for os at bruge Nørrebro som location, og bydelen er derfor tydelig i videoen. Desuden inviterede vi alle vores bedste venner til en god gammeldags fest i en lejlighed på Nørrebro for at afspejle glæderne og energien i både sangen og bydelen. Det er der kommet noget rigtig god video ud af," fortæller Søren Corneliussen, der er en af bandets to forsangere. 

Se videoen til "Nørrebro" her:

ANNONCE