Nyhed

Se Simon Cowell få æg i hovedet

En tidligere deltager i ”Britain’s Got Talent” kastede under finalen æg på den kendte dommer

Simon Cowell, der med sine markante og ufølsomme holdninger i adskillige talentshows er Englands svar på Thomas Blachman (eller måske er det snarere omvendt – Cowell kom først), fik til talentprogrammet Britain's Got Talents finale i lørdags kastet æg på sig af en tidligere deltager. 

Den kvindelige eks-deltager, Natalie Holt, var i lørdags på scenen i det britiske talentshow som en del af bandet til nogle finaledeltagere. Under live-optrædenen valgte Natalie Holt pludselig at gå frem på scenen, mod dommerpanelet, og kaste æg på Simon Cowell. Natalie Holt blev grebet af sikkerhedsvagterne temmelig hurtigt, og de andre tre dommere i panelet, Amanda Holden, Alesha Dixon og Davis Walliams, blev ikke ramt. Showets producere tilkaldte efterfølgende politiet, men Holt blev ikke tiltalt for nogen kriminel handling.

Natalie Holt var med i "Britain's Got Talent" sidste år som bratschist i Raven Orchestra, men kom efter programmets såkaldte "bootcamp" ikke videre i konkurrencen. Efterfølgende har Holt sagt følgende om sin hævnakt: "Jeg gjorde det for at tage kampen op mod folk, der mimer på tv og mod den dårlige indflydelse, Simon Cowell har på musikindustrien," udtalte hun til den britiske avis The Telegraph.


Simon Cowell er i øvrigt idémanden bag såvel X Factor som Britain's Got Talent, der sammen med hans engagement i en række andre tv-programmer har gjort ham til en ganske velhavende mand.

Finalen i "Britain's Got Talent" blev vundet dansetruppen Attraction, og blev set af programmets højeste antal seere nogensinde: 13,1 million.

Se episoden her:

ANNONCE