Nyhed

The Raveonettes afslører supportnavn nummer to

Sharin Foo og Sune Wagner tilføjer endnu et opvarmningsnavn til de danske koncerter

For få uger siden kunne vi i GAFFA afsløre, at Carl Emil Petersen fra Ulige Numre skulle varme op til The Raveonettes' danske koncerter, og nu afslører støjrock-duoen endnu et supportnavn.

The Raveonettes bekræfter, at de til fredagens koncert på Store Vega tilføjer den dansksprogede duo Dig & Mig, der i maj udsendte debutalbummet "Sommervarmen", som Sune Wagner producerede.

"Det er dejligt, at vi kan byde nogle unge talenter med på vores danske tour. Det her er endda to dansksprogede bands, hvoraf Sune desuden har produceret det ene (Dig & Mig). Vi har selv fået meget ud af at opvarme for bands som Depeche Mode, og vi sætter en dyd i at give opvarmningstjansen til stærke nye talenter. Det bliver en stor aften på Vega på fredag. Vi glæder os!!!" udtaler Sharin Foo.


The Raveonettes har for nylig afsluttet deres store amerikanske turné, og efter deres tre danske koncerter fortsætter duoen på en større europæisk turné resten af året. De begyndte deres danske koncerter på det aarhusianske spillested Train i lørdags, hvor koncerten blev anmeldt til fire stjerner i GAFFA. Danmarksturnéen fortsætter fredag den 26. oktober i Store Vega i København, og lørdag den 27. oktober på Studenterhuset i Aalborg.

Køb billet til The Raveonettes via GAFFA Live.

ANNONCE