Nyhed

Nicoline Simone & Jean Michel forlader X Factor

Den mandlige halvdel af gruppen har taget beslutningen om at forlade programmet

Thomas Blachmans sidste tilbageværende gruppe, Nicoline Simone & Jean Michel, har nu valgt at forlade talentprogrammet X Factor. Med Thomas Blachmans beslutning sidste fredag om at sende sin egen gruppe (Tandberg & Østenby) hjem har jazz-med-mere-musikeren nu ingen grupper tilbage til at synge Rasmus Seebach i aften.

Gruppens mandlige halvdel, 24-årige Jean Michel, står bag beslutningen om at forlade programmet, og udtaler: "Det har været en meget vanskelig beslutning at træffe, men jeg er helt afklaret med, at jeg har truffet det rigtige valg. Det er helt og holdent min egen beslutning, og den har intet at gøre med hverken Nicoline Simone, Thomas Blachmann eller andre personer på X Factor-produktionen. Jeg ved, at det vil virke voldsomt, at jeg forlader programmet, men for mig har der ikke været andre muligheder"

Jean Michel understreger at beslutningen er truffet af personlige årsager, og at han er meget taknemmelig for samarbejdet med både Nicoline Simone og Blachman.


Nicoline Simone udtaler: "Jeg tager hatten af for, at Jean Michel er så stærk, at han kan tage sådan en svær beslutning. Jeg er selvfølgelig ked af, at vi ikke kan være med i X Factor længere. Men jeg respekterer hans valg, og vi er lige gode venner af den grund. Jeg vil gerne sige tak til Thomas Blachman for et godt samarbejde og for at have fået os så langt i konkurrencen. Det har været inspirerende at arbejde med ham og lære ham at kende, og jeg havde selvfølgelig glædet mig til at arbejde mere med ham".

Efter den sidste gruppes exit er der nu kun fire deltagere tilbage til programmet i aften. Derfor er det blevet besluttet at ingen af deltagerne ryger ud i aften. De tilbageværende sangere kan dog ikke slappe helt af, da stemmerne fra i aften bliver talt sammen med stemmerne næste fredag, i afgørelsen om hvem der forlade programmet, inden finalen den 23. marts i Boxen i Herning.

I aften skal de fire deltagere (Ida, Line, Morten Benjamin og Sveinur) synge Rasmus Seebach-sange. Popsangeren selv gæster også programmet, i selskab med soul-sangeren Lionel Ritchie, hvor de sammen vil synge nummeret "Say You, Say Me".


X Factor sendes som altid fredag aften kl 20 på DR 1.

I går meddelte studieværten Lise Rønne i øvrigt, at hun stopper som X Factor-vært efter denne sæson, da hun gerne vil stoppe, mens legen er god.

ANNONCE