Nyhed

Band Battle-finalen indtager Skråen

Seks bands og tre singer-songwriter dyster om æren og 50.000 kroner lørdag i Aalborg

Skråens i Nordkraft store årlige talentkonkurrence Band Battle nærmer sig så småt en afgørelse. Efter tre indledende runder i Rebild, Brønderslev og Frederikshavn samt demo-gennemlytninger har 15 bands og seks singer/songwriters haft chancen ved fire semifinaler på Skråen i Nordkraft. Her fandt dommere og publikum frem til seks bands og tre singer/songwriters, som skal kæmpe om titlen som vinder af Band Battle og Songwriters Battle.
 
T.A.G, Touching Grace, Örkenstorm, The Rosie Way, LADY og Stonebird er de seks nordjyske bands, som kæmper om præmier og spillejobs til en værdi af 50.000 kr. Singer/songwriterne Renée Søndergaard, Bög og Kathrine Søndergaard spiller om titlen som årets nordjyske songwriter og en kontant præmie på 5.000 kr. Desuden giver DMF en bandcoach-pris til 10.000 kr til ét af de deltagende finalebands.
 
Finalen finder sted på Skråen i Nordkraft lørdag den 12. maj og starter klokken 20. Ud over de ni finalister kan sidste års vindere Extra Store Grønlandske Rejer også opleves. Billetter kan købes i døren til 70 kr.
 
Til at udpege vinderne har Skråen sammensat et dommerpanel af kompetente musikbranchefolk fra Nordjylland samt repræsentanter fra blandt andre GAFFA, Spot Festival og DMF.

Band Battle er støttet af DMF – Dansk Musiker Forbund, musikforretningen Tonecontrol og Kulturaftale Nordjylland.

ANNONCE