Nyhed

Twin Shadow giver intimkoncert i København

George Lewis Jr. brød igennem som Twin Shadow tilbage i 2010. Umiddelbart inden udgivelsen af opfølgningsalbummet kan han opleves i Danmark

Som en født crooner med en nostalgisk og alligevel bittersød 80'er-tone i sin musik begyndte George Lewis Jr. i 2006 at lave demoer under navnet Twin Shadow. Dette fangede Grizzly Bear-bassisten Chris Taylors opmærksomhed, og i 2010 udkom debutalbummet "Forget" på Taylors pladeselskab Terrible Records.

Albummet modtog fem ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder Simon Christensen som også gav følgende ord med på vejen: "Den 26-årige singer-songwriter fra Florida – nu Brooklyn – fortolker sine tekster med en musikalsk produktion, der understreger følsomheden og ambient tomhed i glemsomheden. Umiddelbart er 80'ernes lydbillede dominerende, men det bliver hverken kvalmt, pudel eller neonpoppet, men i stedet forenes Princes afbrudte guitarspil, hurtige Casio-beats og varierede synthesizertemaer med new wave og The Cure-postpunk. (…) Lewis' lyrik gør troen på kærligheden, mere end kærligheden selv, det decideret smertefulde, hvilket egentlig er en komisk nedslående tanke."

Trods den succesfulde debut har der endnu ikke været plads til Danmark på Twin Shadows europæiske turnéer. Men dette bliver der nu lavet om på. Den 29. juni gæster Twin Shadow Bremen Teater med en eksklusiv pre-album-koncert, umiddelbart inden det andet album "Confess" rammer gaden den 9. juli. 


"Five Seconds" hedder førstesinglen fra pladen, og med guitarriff i bedste 80'er-stil samt Lewis' croonende vokal har singlen allerede begejstret og sat forventningerne højt til den kommende toer. 

Der er kun et yders begrænset antal billetter til den eksklusive koncert på Bremen Teaters foyer-scene. Billetsalget er startet i dag på Billetnet.

Efter koncert slår Bremen Teater døren op for alle og inviterer til gratis efterfest, hvor blandt andre Vinnie Who er at finde bag dj-pulten.   


Lyt til førstesinglen "Five Seconds"

ANNONCE