Nyhed

Roskilde Rising-bands byder på events

I warm-up-dagene arrangerer Roskilde Rising spændende events med de optrædende grupper

Nu er det muligt at tælle på to fingre, hvor mange dage der er til at hegnet væltes og Roskilde Festival kan byde velkommen. Er du stadig i tvivl om hvad du skal få warm up-dagene til at gå med, inden festivalpladsen åbner på torsdag, så kommer Roskilde Rising her med nogle gode forslag.

Roskilde Rising hjælper hvert år nye nordiske bands på vej og kan i warm up-dagene præsentere 24 artister på Pavilion Junior-scenen. Ud over de mange koncerter kan man som festivalgæst også deltage i events med artisterne, og i dag har Roskilde Festival løftet sløret for nogle af disse.

Helsinki Poetrys sange handler om at rejse, om at køre, blive klogere på sig selv og det liv, vi alle drøner igennem i femte gear. Temaet er nu blevet materialiseret gennem en Chevrolet Camaro fra 1976, hvor man kan sætte sig til rette på bagsædet og lade musikken tage styringen. Et kamera filmer det hele, og du kan derfor være så heldig at ende i Helsinki Poetrys musikvideo. Løjerne finder sted søndag og tirsdag fra 12-16 i Dream City.  


Hvis man derimod foretrækker, at andre ikke skal se ens festivallook, så er Dig & Migs (billedet) egen pop-up-biograf også en event, som Roskilde Rising i år byder på. Gennem alle warm-up dagene kan man se Dig & Migs musikvideoer, sidende med popcorn i en blød biografstol. Der vil også være "gæsteoptrædender" fra andre af de Roskilde Rising-aktuelle bands, blandt andre Nelson Can, Linkoban og Shiny Darkly. Biografen findes i Sonic Zone og er åben søndag til onsdag fra 14.30 til 21.00

Er planen først at komme forbi festivalen til åbningen torsdag, så fortvivl ikke. Når man stiger af toget på Roskilde banegård, er der i år mulighed for at tage Redwood Hill Ekspressen direkte ud på festivalen. Her vil bandet Redwood Hill smide kul i lokomotivet og for første gang byde på en tog-koncert. Den ti minutter lange koncert-tur kan opleves torsdag fra 12-15 i begge retninger.

Roskilde Festival finder sted i dagene 5.-8. juli med warm up fra 30. juni og billetter kan stadig købes via GAFFA Live


ANNONCE