Nyhed

Don McLean til Randers

Don McLean fejrer sit 40 års jubilæum med en tour, som blandt andet bringer ham forbi Værket i Randers fredag den 9. november

Don McLean har netop fejret sit 40 års jubilæum, hvilket han og bandet markerer med touren 40th Anniversary Tour. Touren bringer den amerikanske legende til Randers, som den eneste by i Danmark.

De seneste år har McLean nok været mest kendt som ham, der oprindeligt skrev "American Pie", som i 2000 blev fortolket i en stærkt forkortet udgave af Madonna. Her blev sangen et kæmpe hit, hvilket den også gjorde da den første gang udkom i 1971.

Don McLean har igennem sin karriere spillet mere end 3500 koncerter verden over, og han har med sine 23 albums opnået guld- og platinhæder mere end 40 gange.


Det er altså en af de helt store legender, som Værket har fået fingre i, og publikum kan se frem til at nyde hits som "Vincent" (Starry Starry Night), "And I Love You So", "Castles In The Air" og selvfølgelig "American Pie"

Don McLean gæstede Danmark i april 2010, hvor han spillede i Horsens Ny Teater. Her uddelte GAFFAs Espen Strunk fire stjerner og skrev blandt andet: "Resultatet var en sangskriver på absolut slap line; som leverede stærkt bevægende momenter med eksempelvis "Vincent", men som samtidig med coverversioner af "Masters of War" og "In My Life" illustrerede, at han hverken er en Dylan eller en Lennon."

Billetsalget starter mandag den 30. januar klokken 11.00 fra Værkets hjemmeside


ANNONCE