Nyhed

Beach Boys optræder til Grammy-uddelingen

Brian Wilson & Co. fejrer deres 50 års jubilæum sammen med Maroon 5

Ved Grammy-uddelingen på søndag vil The Beach Boys, bestående af Brian Wilson, Mike Love, Al Jardine, Bruce Johnston og David Marks, forenes og give en optræden sammen med Maroon 5 og Foster The People. Optrædenen ved Grammy-uddelingen vil være starten på en lang række koncerter for det erfarne band, i forbindelse med deres 50 års jubilæum.

I december 2011 offentliggjorde Brian Wilson, at han ville genforenes med Mike Love, Al Jardine, Bruce Johnston og David Marks, trods han tidligere havde afvist det. Bandet vil genforenes for at arbejde på et nyt album, samt få en 50 års jubilæumsturné op og stå.

I går, den 8. februar, blev det annonceret at bandet vil synge sammen med Maroon 5 og Foster The People, i hvad Grammy-arrangørerne kalder en "speciel optræden" ved uddelingen. Det vil samtidig markere den første liveoptræden, The Beach Boys har opført med Brian Wilson i over 20 år. De to andre medlemmer af Beach Boys, Dennis og Carl Wilson, døde i henholdsvis 1983 og 1998.


The Beach Boys blev dannet i 1961 af brødrene Brian, Dennis og Carl Wilson, deres fætter Mike Love og vennen Al Jardine. De udgav deres første album "Surfin' Safari" i 1962, og siden er det blevet til ikke mindre end 29 album, senest "Smile" fra 2011. Bandet bestående af Brian, Dennis og Carl Wilson, Mike Love og Al Jardine blev i 1988 optaget i "Rock And Roll Hall Of Fame".  

Brian Wilson og resten af Beach Boys er dog ikke de eneste optrædende med en del år på bagen. Paul McCartney vil også deltage, hvor han samtidig vil promovere sit nye album "Kisses On The Bottom".

Jubilæumsturnéen med Beach Boys vil begynde i april ved "New Orleans Jazz And Heritage Festival". Det kommende album forventes i løbet af 2012, men titlen er endnu ikke offentliggjort. 


Hør kæmpehittet "I Get Around" her:

 


ANNONCE