Nyhed

Peaches og Jenny Wilson til Helsingborg-festival

Todages-festivalen præsenterer også blandt andre Bob Hund og The Tremolo Beer Gut

Fra den 27. august – 1. september afholdes "Sommer i Folkets Hamn", og i den anledning har Thomas Öberg (Bob Hund) arrangeret en todages-festival i samarbejde med The Tivoli. Det sker den 31. august og 1. september på havnen i Heldingborg, og om fredagen overlader de scenen til canadiske Peaches, Jenny Wilson, The Tremolo Beer Gut og DJ Lazy.

Bob Hund-frontmanden Thomas Öberg er musikalsk kurator på musikfestivalen, hvor blandt andre den canadiske musiker og performancekunstner Peaches (billedet) optræder: "Jeg er stor fan af Iggy Pop og ved, at han har inviteret Peaches med på et par plader. Hun er en sammensætning mellem noget fedt og noget nyt. Jeg tror ikke at mange mennesker har set hende i Sverige og især ikke det her show", fortæller Thomas Öberg.

Også den svenske sangerinde Jenny Wilson vil besøge festivalen sammen med de rutinerede surfrockere fra The Tremolo Beer Gut.


I området omkring festivalen vil man desuden kunne finde forskellige kunstinstallationer, udendørs biograf, en "container lagune" lige til at hoppe i og restauranten Gastros "hamnhak".

Festivalen entre løber op i 100 kroner om fredagen, mens lørdagens program er gratis. Her vil man blandt andre kunne få fornøjelsen af at opleve Thomas Öbergs eget band, Bob Hund.

Se mener om festivalen på dens Facebook-side.


ANNONCE