Nyhed

Frank Ziyanak signer sin første kunstner

Den elektroniske musiker TT er lige nu i gang med sit debutalbum på Ziyanaks pladeselskab

Frank Ziyanak er kendt for at være en travl mand med mange musikalske projekter i ilden, og han har i nogen tid også kunnet skrive ejer af pladeselskabet Hi-Strung Records på visitkortet - et pladeselskab, som indtil nu dog "kun" har udgivet plader med Frank Ziyanak selv og hans forskellige orkestre og projekter. Den arbejdsomme musiker har imidlertid nu signet den norsk-engelske elektroniske kunstner TT og forventer, at hendes debutalbum udkommer til efteråret. Ziyanak nøjes ikke bare med at udgive pladen, men er også mixer og executive producer - ikke et hårdt job ifølge ham selv: "Der skal bare skrues lidt på knapperne. TTs produktioner er allerede flyvefærdige og tigger bare efter det sidste skub."

TT bor i Danmark, studerer elektronisk musik på konservatoriet og er, ifølge Ziyanak, "den absolut mest spændende kunstner på den danske scene". Denne bombastiske præsentation ledsages af disse ord om TT: "Hendes lydside er filmisk, og hendes videokunst er musikalsk. En smuk person med et smukt sind og med evnen til at sætte en lyd på. Et liv med underlægningsmusik. En dans på roser."

Ziyanak oplyser desuden, at hans første signing dukker op til dette års RECession Festival i Århus. TT's første udspil hedder "Fifty Percent Human" og har som gæstemusiker - gæt engang - Frank Ziyanak. Videoen kan du se her.


 

ANNONCE