Nyhed

Wavves forsøger igen

Nathan Williams har fundet sig en ny trommeslager og forsøger til december for tredje gang at komme til Danmark

Wavves var på programmet hos Loppen i juni og hos Roskilde Festival i juli, men ingen af disse koncerter blev til noget. Første gang var undskyldningen sygdom, mens det anden gang skyldtes, at frontmanden Nathan Williams havde været så meget på stoffer til en koncert i Spanien, at hans opførsel fik trommeslageren Ryan Ulsh til at udvandre og forlade gruppen.

Men nu har Williams fundet sig en ny trommeslager ved navn Zach Hill, og sammen har de allerede indspillet sangene "Cool Jumper" og "Hula Hoop". Hill har en fortid i et hav af californiske bands som Hella, Scars On Broadway (med medlemmer fra System Of A Down), El Grupo Nuevo de Omar Rodriguez-Lopez (med medlemmer fra The Mars Volta) og Team Sleep (med medlemmer fra Deftones), men nu handler det altså om Wavves.

De to medlemmer er tydeligvis godt i gang med at skrive materiale til det tredje Wavves-album (der må forventes at få titlen "Wavvvves"), men lige nu fokuserer de to nok primært på den igangværende amerikanske turné, der rammer Europa til november.


Wavves kan opleves på Loppen 3. december.

ANNONCE