Nyhed

Gluecifer er opløst

Norske garagerockere smider håndklædet i ringen.

Det norske band Gluecifer, der har været et af de senere års mest roste bands inden for den rå garagerockstil, har valgt at gøre en ende på samarbejdet. Det sker efter at både sanger Biff Malibu og guitarist Raldo Useless har forladt bandet.

Gluecifer har været et travlt band gennem det sidste årti med mange turnéer og plader. Guitarist Captain Poon forklarer: "At begynde forfra med hele processen at skrive og indspille og al den efterfølgende turneren, der følger med, kræver meget goodwill. Man kan ikke køre det på rutinen, det skal være en 110-procents-ting. Hvis man mister den følelse, giver det ikke mening længere. At gå i opløsning er den eneste rigtige beslutning, selvom jeg er trist over det. Biff og Raldo havde stor indflydelse på Gluecifer-lyden. At lave en ny Gluecifer-plade uden dem ville ikke føles ærligt."

Captain Poon dannede Gluecifer med Biff Malibu i 1994 og har siden brugt al sin tid på bandet. Han mener stadig, at han har meget at gøre inden for rock og vil fortsætte karrieren i et nyt band. Trommeslager Danny Young er for tiden i Los Angeles, hvor han læser ved The Musicians Institute, mens bassist Stu Manx spiller med sit nye band The 3856. Malibu og Raldo Useless har foreløbig ingen planer om nye plader eller bands.


Gluecifer vil drage ud på en kort afskedsturne i september og oktober.

http://www.gluecifer.com

ANNONCE