Nyhed

Ny AI-soundbar fra Bose bruger headset til surround sound

Med AI kan ny Bose-soundbar bruge dine open-ear-headset som surround sound-højttalere

Det kan snart være fortid at montere satellithøjttalere i stuen, når surround sound-anlægget skal sættes op. Bose lover, at de med deres nye smarte soundbar-serie er på vej med en nys løsning, baseret på AI.

Soundbaren, der skal erstatte Smart Soundbare 600 fra producenten, lover at arbejde tæt sammen med Bose Ultra Open Earbuds, og sammen med dem skabe surround sound for brugerne.

Producenten oplyser, at den nye soundbar er lille og diskret med en højde på kun 5,6cm og en længde på bare 69cm. Men at den stadig indeholder fem transducere og en metalgril, der skal være med til at sikre den gode lyd.


Herudover er den udstyret med to racetrack tranducere, der skyder ud til siden, en center-kanal tweeter og dobbelt drivere, der skyder op, hvilket sikrer højdeeffekten i Dolby Atmos-lyden.

Den nye Smart Soundbar får også en personlig surround sound, og den gør det rigtig spændende. For den funktion gør det muligt at arbejde sammen med Bose Ultra Open Earbuds, og så bliver de brugt som surround sound-højttalere. Fordi headsettet er et open-ar-design, kan man stadig høre soundbaren, og det er med til at placere brugeren midt i lydbilledet.

Herudover bruger Bose AI-teknologi i Smart Soundbar, som blandt andet skal være med til at fremhæve dialog, når den bruges sammen med film på tv’et.


Hvornår vi ser den nye soundbar i Danmark, melder Bose ikke noget om, og den eneste pris vi har i øjeblikket er 500 engelske pund.

LÆS OGSÅ: Ny ultralet bærbar højttaler til lyd på farten

ANNONCE