Nyhed

GUIDE: Musikoplevelser du kan se frem til i weekenden

GAFFA hjælper dig med at få et overblik over weekendens mest spændende koncerter

Denne weekend er der masser af musikalske oplevelser at vælge imellem! Fra hårdtslående grindcore og death metal til stilsikker afropop og groovy funk. Uanset om du er til intense koncertoplevelser eller festlig synthpop, er der noget for enhver smag. 

Fredag 04.10

CLOUD RAT


Beta, København

Cloud Rat er et amerikansk grindcore punk band, dannet i 2009 i Mount Pleasant, Michigan. Bandet består af guitarist Rorik Brooks, vokalist Madison Marshall og trommeslager Brandon Hill.


Læs mere og køb billet


TARICK


Ideal Bar, København

Tarick fusionerer de bedste takter fra sit afrikanske ophav med moderne europæiske hiphop toner. Resultatet er et stilsikkert afropop lydbillede med et nordisk twist, der sender lytteren ud i en dansk sommernat, under en tanzanisk stjernehimmel.


Læs mere og køb billet


SOULFRIED


Kayak Bar, København

SoulFried blev dannet i 2020 og består af 7 hårdtslående, sjælerensende funksters. Med inspirationskilder som James Brown, Snarky Puppy, Fearless Flyers, The Meters og Maceo Parker er SoulFried et funk/fusion band, der leverer et brandvarmt set af originale funk, soul, jazz, latin, rock and hip-hop inspirerede grooves.


Læs mere og køb billet


SABRINA & ROMULO DUARTE QUARTET 


Musikcafeen, København

En brasiliansk fejring af Gal Costa & Tropicália. Nova Concerts har den store glæde at præsentere en særlig koncert til ære for Gal Costa!


Læs mere og køb billet


PHOBOCOSM


Brolandingerne, Aalborg

Phobocosm er et af de bedste nutidige death metal-bands fra Québec, i stil med bands som Immolation og Dead Congregation. Fuoco Fatuo står i fronten af europæisk ekstrem doom/death metal!


Læs mere og køb billet

 

Lørdag 05.10

ANTON CORNELIUS


Ideal Bar, København


Anton er blandt andet kendt for singlerne "Forelsket I Sig Selv" og "ude&flyve" der er udkommet d. 12. april, og som med sine up-tempo beats matcher forårets blomstringsfølelse.

Læs mere og køb billet


GRETA


Lille VEGA, København


Danmarks ukronede synthpopdronning, GRETA, har skabt bølger på musikscenen med sin unikke lyd, der kombinerer nostalgiske toner med futuristiske vibes. Musikeren er blevet beskrevet som “en soloartist med stort A i stormende udvikling”, og hendes seneste surprisealbum, Portals, der udkom i november, har allerede markeret sig som et banebrydende værk for sangerinden.

Læs mere og køb billet

 


Se hele GAFFAs koncertoversigt HER.

ANNONCE