Nyhed

TINDERBOX 2024: Nu er det fulde program offentliggjort

Rasmus Seebach, Gobs og en dobbelt Eurovision-vinder er blandt de sidste 13 tilføjelser til programmet

Der er nu under 100 dage til festivalen Tinderbox løber af stablen - og nu har den fynske festival løftet sløret for de sidste navne til sommerens festival. Dermed er det fulde program til Tinderbox 2024 offentliggjort.

De foreløbige offentliggørelser af navne til sommerens Tinderbox-festival har blandt andet budt på Avril Lavigne, David Guetta og Ukendt Kunstner. I dag føjes blandt andre Rasmus Seebach, Loreen, Gobs og Eloq til programmet.

Samtidig er det nu afsløret, at det fynske indiepop-band Kalaset skal åbne festivalen. I år vandt Kalaset GAFFA-prisen som årets nye navn.


Rasmus Seebach er aktuel med sangene til musicalen Askepot, som i dag turner rundt i Danmark. I den forbindelse har han udgivet en ep med sangene fra musicalen, bare i hans egen version. Selvom Rasmus Seebach har givet utallige festivalkoncerter gennem årene, er det dog første gang, han spiller til Tinderbox.

Rasmus Seebachs rappende kollegaer Gobs, Mas og TopGunn kommer også og spiller til festivalen. Og det er ikke kun artister fra Danmark der er med til at fuldende programmet. Tinderbox har også hentet artister fra Sverige.

Vinderen af sidste års Eurovision, Loreen, kommer forbi festivalen. Sidste år vandt hun med sangen ”Tatoo”. 11 år forinden vandt hun også Eurovision med hittet ”Euphoria”. Desuden kommer jazz-gruppen Bo Kaspers orkester og singer-songwriteren Benjamin Ingrosso.


Udover disse tilføjelser er der også tilføjelser til Magicbox-scenen, som er Tinderbox elektroniske scene. Her kommer den danske producer Eloq, den københavnske dj Aja Gulris og amerikanske Kshmr.

Tinderbox løber af stablen torsdag den 27. juni til lørdag den 29. juni i Tusindårsskoven i Odense.

MAGISK ÆSKE: Tinderbox 2024 klar med elektroniske navne


ANNONCE