Nyhed

Kreativ opdatering til gamle Pixel-telefoner

Google har givet flere kreative billedværktøjer til ældre Pixel-modeller

Det har hele tiden lydt, at flere af de avancerede redigeringsfunktioner, de nyere modeller af Pixel-modellerne var forsynes med, ikke ville virke på de ændre modeller, og vi var mange, der troede, at det handlede om, at de funktioner var afhængige af, at mobilerne var baseret på den nyeste Tensor-chip fra Google.

Men det viser sig nu ikke være tilfældet, for i et vist omfang kommer flere af de avancerede funktioner nu til de ældre Pixel-modeller.

De nye funktioner kræver dog at du har mindst 4GB hukommelse, og så skal chippen i mobilen være en 64-bit svend, ellers vil det ikke være muligt at bruge de avancerede redigeringsfunktioner.


Men opfylder din gamle Pixel-mobil de krav, får du adgang til de "magiske" redigeringsfunktioner som vi ellers kun så i top-Pixel-modellerne af Pixel 7 og 8. Så fremover kan du flytte personer og objekter i billeder, eller slette dem hvis du for eksempel ikke lige ønsker, at naboen skal være med på familiebilledet.

Samtidig har Google introduceret en række AI-værktøjer i den nyeste version af Google Photos app’en, som blandt andet lader brugeren laver biograflignende billeder, tilføje specielle videoeffekter, ændre lyset ved portrætbilleder og meget mere.

Disse opdateringer til Pixel-modellerne er på vej, og hvis du ikke allerede har fået den gratis opdatering, så er den lige på trapperne.


LÆS OGSÅ: Sonos debuterer med high-end-headset

ANNONCE