Nyhed

GUIDE: Her er femten gratis koncerter i Sydhavnen

SV-Festival præsenterer en række koncerter både med og uden entré om en lille måneds tid

I år er det niende gang, SV-Festival løber af stablen - den lokale festival, hvor Københavns Sydhavns-kvarter danner rammen om en række koncerter både med og uden entré.

I år er ingen undtagelse: Festivalen starter den 3. juni og fortsætter frem til den 9. juni, programmet er nu helt færdigt, og festivalens gæster kan godt begynde at glæde sig. Programmet byder på i alt tyve koncerter - hvoraf 15 har gratis entré. Den dyreste koncert er med Øyunn og Filuka til 195 kroner.

I starten af 2024 erklærede GAFFA at Øyunn bliver stor i 2024. Hun udgav i efteråret debutalbummet Aspects, der byder på skæve og jazz-inspirerede popsange, som trækker på både rap og de skandinaviske sangtraditioner. Udover at have sit soloprojekt er Øyunn også en del af bandet Efterklang, hvor hun er trommeslager.


Filuka udgav i 2020 debutep’en Kronisk forstyrret, som fik en tostjernet anmeldelse. Dog tog hun revanche da GAFFA anmeldte hende igen på Uhørt Festival i 2023, hvor hun fik en femstjernet anmeldelse.  

”Alle på Uhørt kan ikke andet end at gå herfra som Filuk-fans. Kæmpe talent. Kæmpe setup med voldsomt meget musikalitet og lyrisk spidsfindighed at finde. Ordekvilibristen og band har været beyond bad-ass,” hed det blandt andet i anmeldelsen.

Her er programmet:


MANDAG 3. JUNI - FRI ADGANG
Tigermor + Sunny Stargaard
Markus Brandt + Anna Valgreen

TIRSDAG 4. JUNI - FRI ADGANG
Sofie Thotsbro Dan + Sofia Hedia

ONSDAG 5. JUNI - ENTRÉ 90,-
Barbro + Nana Jacobi


TORSDAG 6. JUNI - GRATIS ADGANG
Skolekoncert + Ørkenfortet
Sydhavn Teater + Sunbörn

TORSDAG 6. JUNI - ENTRÉ 195,-
Øyunn + Filuka

FREDAG 7. JUNI - GRATIS ADGANG
De Stive Sømænd


LØRDAG 8. JUNI - GRATIS ADGANG
Lars & Uhørt

LØRDAG 8. JUNI - ENTRÉ 95,-
Ragnhild May & Ensemble Apparat

SØNDAG 9. JUNI - GRATIS ADGANG
Vesselil + Baun + Selvhenter


ØYUNN-INTERVIEW: Relationernes hierarki

ANNONCE