Nyhed

COMEBACKET FORTSÆTTER: Se ny video fra Swan Lee

Det gendannede band er klar med titelsangen til Christina Rosendahls nye film

Forsiden af GAFFAs februarnummer i '23 blev ryddet, da Swan Lee valgte at gøre comeback efter en længere årrække. Siden har de spillet en stribe koncerter, og så blev der stille igen. Indtil nu. I dag kan GAFFA nemlig bringe en eksklusiv premiere på sangen og videoen "Matters of the Heart," som kan ses under artiklen.

Sangen er signatursang til Christina Rosendahls nye fiktionsfilm Fuld af kærlighed, der får premiere på torsdag den 23. maj i 120 biografer over hele landet. Musikvideoen er klippet med scener fra filmen, og sangen var blandt de første, som blev indspillet til sidste års comebackalbum The Garden. Den kom imidlertid aldrig med. 

"Nogle sange bliver født i et magisk rum, og "Matters of the Heart" var den type sang, som ligesom bare kom til Jonas og mig. Den var faktisk ret formfuldendt fra start. Og den handler om tilbageblikket på nogen, man har holdt af. Hukommelsesblikket på relationer, som har været svære. Jeg synes, at det er ret fint, at den er kommet med," fortæller Pernille Rosendahl til GAFFA og uddyber: 


"Det er en af de få sange, hvor vi har stolet på sangens kraft uden at gøre noget ærlig meget ved den. Derfor står den også meget nøgent, og derfor har vi den også med som demoversion, fordi den emmer af nærvær og nødvendighed. Helt personligt er jeg virkelig glad for, at vi fik sangen med i filmen. Det er jo et meget personligt projekt for min søster, men som også tager afsæt i vores familiehistorie. Så det at være med med en lille flig i filmen gør mig selvfølgeligt vildt stolt og glad," udtaler Rosendahl.

BAGKATALOG: Da Swan Lee indtog forsiden - for anden gang på tre år


ANNONCE