Nyhed

Veronica Maggio debuterer som skuespiller i ny kærlighedsfilm

Et af Sveriges største musiknavne får sin debut som skuespiller

Veronica Maggio har fået en rolle i den kommende film 7 Steg. Filmen er instrueret af Andreas Öhman, som var biografaktuel i Sverige sidste år med En Dag Kommer Allt Det Här Bli Ditt. Han er en mangeårig ven af Veronica Maggio og har også instrueret en musikvideo med hende. 

Handlingen i den kommende film udspiller sig delvist i Paris og handler om kærlighedens syv stadier. Maggio har været involveret i filmen siden manusstadiet.

"Der findes vel masser af teorier om, hvordan relationer ser ud. Efter seks måneder slutter den første fase. Efter tre år kommer kommer den første krise. Siden kommer The 7 year itch. Ganske meget plukker man fra sit eget liv. Jeg har begået en masse fejl gennem årene, og udsat mig selv for andres fejl og mangler - det er vel sådan, man bliver klogere," udtaler Veronica Maggio till Aftonbladet.


Den mandlige hovedrolle spilles af Joel Spira, som vandt en såkaldt - en svensk filmpris - Guldbagge i januar for sin rolle i filmen Syndabocken. Indspilningen af 7 Steg i i gang i skrivende stund.

Veronica Maggio kunne opleves herhjemme på Northside Festival i 2017 og året forinden på Vega i København. 

Karrieremæssige højdepunkter møder stilstand


ANNONCE