Nyhed

Smukfest får, igen i år, en dedikeret musikkanal

Det er den gratis streamingtjeneste Pluto TV, der står bag musikkanalen, som vil byde på musik fra festivalen

Den nye musikkanal, MTVxSMUKFEST, der er at finde på Pluto TV, er resultatet af et fortsat partnerskab mellem Pluto TV og Smukfest der blev indledt sidste år.

Den nye, gratis, streaming-kanal er dedikeret til musikvideoer fra flere af de optrædende på årets Smukfest, og den skal give alle mulighed for at nyde stemningen og musikken fra festivalen i Bøgeskoven.

Allerede nu kan alle nyde musik fra de optrædendes katalog af musikvideoer, og Pluto TV lover at vi alle kan se frem til masser af musik blandt de mange navne fra Smukfest 2024, herunder Zara Larsson, Dean Lewis, Sam Smith, Alex Vargas med flere.


Udover at levere gratis streaming, så udlover Pluto TV også billetter til den udsolgte festival, som en del af partnerskabet. Pluto TV oplyser i en pressemeddelelse, at de inden længe vil lancere en konkurrence på deres sociale medier, hvor det er muligt at vinde billetter til festivalen.

Der skulle også komme konkurrencer på selve festivalpladsen fra Pluto TV, hvor besøgende vil kunne vinde eksklusive musikoplevelser til udvalgte koncerter.

I pressemeddelelsen fortæller Pluto TV, at den særlige tv-kanal kan tilgås fra Pluto.tv, og at kanalen, døgnet rundt, vil vise musikvideoer med de optrædende på årets Smukfest 2024.


LÆS OGSÅ: Harman åbner lyd-laboratorium i Danmark

ANNONCE