Nyhed

ROSKILDE 24: Nu er afløseren for Kali Uchis fundet - og det er et stort navn

Et af de største navne på den britiske popscene har lige meldt sin ankomst til Roskilde

For et par uger siden landede nyheden om, at et af de store, internationale navne på årets Roskilde-plakat havde meldt afbud til festivalen. Men fortvivl ikke - for nu er erstatningen for Kali Uchis fundet, og det er langt fra hvem som helst.

"Charli XCX sætter nye standarder for hyperpoppen, og vi er glade for kunne tilføje et internationalt navn af så høj klasse. Ovenikøbet en kunstner, som har ligget meget højt på ønskelisterne hos vores deltagere, og som er aktuel med et nyt album senere på ugen", udtaler Roskilde Festivals programchef, Anders Wahrén, i en pressemeddelelse om det prominente erstatningsnavn. 

Charli XCX varslede tilbage i marts, at hun agter at udgive sit sjette studiealbum denne sommer. Hun har siden delt flere singler fra det kommende album - senest et remix, hvor hun får selskab af den svenske klubveteran Robyn.


Charli XCX spiller fredag 5. juli klokken 21 på Arena-scenen. St. Louis-rapperen Sexyy Red, der oprindeligt havde den placering, rykkes til Orange Scene, hvor hun giver koncert samme dag klokken 18.

Roskilde Festival kunne i sidste uge melde udsolgt af partoutbilletter. Endagsbilletter til fredag og lørdag er også udsolgt, mens der er få endagsbilletter tilbage til onsdag og torsdag. Endagsbilletter koster 1.200 kroner plus gebyr.

ROSKILDE '24: Så er tidsplanen klar - og 15 navne føjet til plakaten


ANNONCE